Dr. Christian Will See You Now

Dr. Christian Will See You Now

Britse realityreeks waarin de wereldberoemde arts dr. Christian Jessen patiënten met allerlei aandoeningen probeert te helpen in zijn pop-upkliniek.

Afleveringen

6 afleveringen

De dokters maken kennis met Paige, die lijdt aan het Complex Regionaal Pijnsyndroom (CRPS) waardoor ze voortdurend pijn heeft aan haar benen. Haar zelfbeeld en haar relatie hebben hier zwaar onder te lijden.
De dokters maken kennis met Nikki, die lijdt aan obesitas, en Alex, wiens armen en benen werden geamputeerd en die verslaafd is geraakt aan zijn pijnmedicatie.
Dr. Jessen maakt kennis met Mark, een ex-soldaat die zowel fysiek als mentaal lijdt onder een beenamputatie, en noodcentralemedewerkster Nicole, die last heeft van rugpijn.
De dokters maken kennis met Sarah, die geen zin meer heeft in seks en bang is dat haar man Darren haar hierdoor zal verlaten, en een koppel uit Blackpool, dat moeite heeft om zwanger te geraken.
De dokters behandelen patiënten die zich uitgesloten voelen door hun aandoening. Ze maken onder meer kennis met Lisa, die door haar diabetes last heeft van een bolle buik.
Dr. Jessen praat met Jodie en haar echtgenoot Dan. Jodie lijdt aan endometriose en ze vreest dat de gynaecologische aandoening haar belet om zwanger te geraken.

Anderen bekeken ook

  • De beste Vlaamse en internationale programma's van VTM, VTM 2, VTM 3, VTM 4, VTM GOLD en VTM Kids
  • Een aparte kidswereld waar ze uren zoet zijn
  • Kijk live, uitgesteld of bingewatch
  • Nu ook op je TV dankzij Samsung en LG Smart TV, Apple TV, Android TV, Airplay & Chromecast
  • En dat helemaal gratis