Dennis

Dennis

Vlaamse komische serie van scenarist Marc Punt in een regie van Guy Goossens.

Afleveringen

10 afleveringen

 • Aflevering 1

  Dennis is dokter maar het is zijn droom om een carrière uit te bouwen als auteur. Hij krijgt het manuscript van zijn erotische roman "Lichten doven in het luchtkasteel" echter aan de straatstenen niet kwijt. Alle gecontacteerde uitgevers zijn het er over eens dat het boek patserig is, de taal vulgair en het onderwerp oninteressant.
 • Aflevering 2

  Nadine is er zeker van dat haar schoonbroer Dennis verliefd op haar is. Waarom anders bekijkt hij haar met een geile blik en waarom anders speelt zij de hoofdrol in zijn erotische roman? Haar onrust stijgt tot ongekende hoogtes en ten einde raad consulteert ze een psychiater.
 • Aflevering 3

  De biologische klok van Nadine slaat in overdrive en haar rusteloosheid ook. De paragnost moet haar nu meteen vertellen of zij en Frederik samen kinderen zullen krijgen en op welke termijn. Terwijl ze er toch zit, laat ze de man ook de foto's van Michelle en Dennis bestuderen.
 • Aflevering 4

  Hoewel Nadine geen enkele reden tot ongerustheid heeft, vraagt ze zich opeens af of haar vriend Frederik wel te vertrouwen is. De paragnost moet haar vertellen of ze al dan niet bedrogen zal worden. Feit is dat Fredje almaar minder op zijn kop laat zitten door zijn dominante vriendin.
 • Aflevering 5

  Om tien uur 's avonds krijgt Frederik twee keer kort na mekaar telefoon. Telkens is het een oud madammeken, dat verkeerd verbonden is. Geen enkele vrouw die dat gelooft en Nadine zeker niet. Het vertrouwen in haar vriend is volledig zoek en ze schakelt een detectivebureau in om uit te vissen of Frederik een ander heeft. Michelle verklaart haar zus voor gek en is er zeker van dat ze hier spijt van zal krijgen. Dennis heeft er een probleem mee dat Michelle gaat stappen met een ex-lief. Het feit dat Thomas nu een overtuigd homo is, kan de dokter niet geruststellen.
 • Aflevering 6

  De blonde stoot Nathalie vindt dat haar achterwerk te dik is. Waarom anders staren mannen en vrouwen haar na? Ook Nadine is geobsedeerd door haar lijn. Ze is er zeker van dat Frederik haar heeft laten zitten omdat ze te dik is en ze propt zich uit pure frustratie nog voller. Zuslief Michelle onderneemt een poging om de echte reden van de breuk duidelijk te maken, maar zonder resultaat. Nadine is er trouwens nog altijd van overtuigd dat Dennis verliefd op haar is en met haar zou willen vrijen.
 • Aflevering 7

  Alarm! De ouders van Michelle en Nadine komen voor een paar dagen naar België en nodigen zichzelf uit voor het diner. Dennis en de zussen weten dat de avond een ramp zal worden en lopen op de toppen van hun zenuwen. Fredje is de enige die Mia en Corneel niet kent en hij vindt het wel fijn om zijn aanstaande schoonouders te ontmoeten. Nadine heeft haar zoveelste sollicitatiegesprek. Ze wordt naar een reclamebureau gestuurd, waar er een telefoniste gezocht wordt. Tijdens de babbel toont ze zich van haar meest assertieve kant...
 • Aflevering 8

  Aan de ontbijttafel onthult Cor dat hij en Mia twee keer in de week de liefde bedrijven. Frederik en Dennis horen het in Keulen donderen. Hun seksleven draait op een veel lager pitje. Aan hen ligt het niet, maar wel aan Michelle en Nadine. Voor de ene is het altijd te warm en de andere is constant moe. De heren zoeken samen naar oplossingen om hun seksleven nieuwe impulsen te geven. Nadine heeft haar zoveelste sollicitatiegesprek.
 • Aflevering 9

  Dennis raakt in een zeer persoonlijk gesprek verwikkeld met zijn patiënte Nathalie en laat zich zelfs verleiden om samen te gaan lunchen. Allemaal heel onschuldig, ware het niet dat Nadine weet krijgt van de lunchafspraak. Zij is er zeker van dat Dennis en Nathalie een verhouding hebben en vindt dat haar zus Michelle de waarheid moet weten. En het verhaal belandt niet in dovemansoren. Frederik is ontslagen. Hij vreest dat dit het einde van zijn relatie met Nadine betekent en moet zich moed indrinken om haar het slechte nieuws op te biechten.
 • Aflevering 10

  Michelle snapt zichzelf niet. Hoewel ze gelukkig getrouwd is met Dennis, zoent ze toch haar baas Filip tijdens het etentje. Mist ze dan toch iets? De schuldgevoelens steken meteen de kop op en ze bekent alles aan Dennis. Een echtelijke ruzie kan niet uitblijven. Ook tussen Nadine en Frederik zit het niet snor. Zij heeft hem betrapt terwijl hij aan het masturberen was en kan daar absoluut niet mee om. Een bezoek aan de relatietherapeut dringt zich op.
 • De beste Vlaamse en internationale programma’s van VTM, VTM 2, VTM 3, VTM 4, VTM GOLD en VTM Kids
 • Een aparte kidswereld waar ze uren zoet zijn
 • Kijk live, uitgesteld of bingewatch
 • Nu ook op je TV dankzij Samsung en LG Smart TV, Apple TV, Android TV, Airplay & Chromecast
 • En dat helemaal gratis