Dennis

Dennis

Axel Daeseleire in de titelrol van Dennis Denissen, een 36-jarige arts die er een behoorlijk turbulent liefdesleven op nahoudt.

Afleveringen

13 afleveringen

Aflevering 1

Dennis is terug alleen. Frederik wil hem aan een vriendin helpen en regelt een date met zijn nichtje Liselotte.

Aflevering 2

Fred heeft een nieuwe job als verkoper van maandverband. Dennis moet Sinterklaas spelen in het ziekenhuis en is op zoek naar een Zwarte Piet. Uiteindelijk wordt Fredje Sinterklaas en Dennis Zwarte Piet.

Aflevering 3

Dennis heeft nog steeds geen vriendin. Frederik schakelt dan maar callgirl Sabrina in. Maar ondertussen komt Dennis met Nathalie en Nadine thuis waardoor Frederik in de problemen raakt. Nadine zoekt werk in een fitnesscentrum en wordt verliefd op de gerant.

Aflevering 4

Voor de verjaardag van Fred nodigt Nadine niet alleen Dennis en Nathalie uit, maar ook haar ouders en Michelle.Nathalie loopt jaloers weg, maar Dennis haalt haar terug en kust haar.

Aflevering 5

Dennis heeft potentieproblemen, Nathalie maakt zich ongerust.

Aflevering 6

Aflevering 7

Frederik heeft nachtmerries over Jan, de vriend van Nadine.

Aflevering 8

Cor heeft volgens Mia een andere vrouw. Ze heeft hem namelijk horen bellen met een zekere Suzy. Het blijkt echter om Nathalie te gaan.

Aflevering 9

Fred en Nadine gaan in relatietherapie, ze zoeken een gezamelijke hobby, ze besluiten samen te leren dansen. Dennis wordt verliefd op een schoolvriendin, Ramona.

Aflevering 10

Fred heeft date met z'n eerste liefje, Anneleentje.Het wordt een sisser.Nadine krijgt geen werkloosheidsuitkering omdat ze zelf haar ontslagen gegeven heeft.

Aflevering 11

Alex, de lesbische vriendin van Nadine komt bij haar en Frederik inwonen.Frederik is daar niet zo blij mee.Nathalie heeft een nieuw lief,Tommy.Dennis probeert haar om te praten.

Aflevering 12

Dennis zorgt ervoor dat Tommy Nathalie plots niet meer ziet zitten.Fred kan nog steeds niet zo goed opschieten met Alex.

Aflevering 13

Door de hulp van een relatietherapeut,dokter Freilich,komt er terug leven in het seksleven van Dennis en Nathalie.Tot groot jolijt van Frederik stapt Alex op wanneer ze beseft dat Nadine haar niet ziet zitten.

Anderen bekeken ook

  • De beste Vlaamse en internationale programma's van VTM, VTM 2, VTM 3, VTM 4, VTM GOLD en VTM Kids
  • Een aparte kidswereld waar ze uren zoet zijn
  • Kijk live, uitgesteld of bingewatch
  • Nu ook op je TV dankzij Samsung en LG Smart TV, Apple TV, Android TV, Airplay & Chromecast
  • En dat helemaal gratis