De vuilste jobs van Nederland

De vuilste jobs van Nederland

Verwaarloosde huizen schoonmaken, mobiele toiletten reinigen en ongedierte bestrijden... treed mee in de voetsporen van de superhelden van de schoonmaak.

Afleveringen

4 afleveringen

Aflevering 1

Peter en zijn schoonzoon Roy maken rijkgevulde mobiele toiletten weer spik en span. Jimmy en Thomas storten zich op een plek waar wekenlang een stoffelijk overschot heeft gelegen. Clyde moet een extreem verwaarloosd en vervuild huis ontruimen.

Aflevering 2

Coen en Orlando dalen af in een riool gevuld met een metersdikke drab. Rudi deinst niet terug voor de schoonmaak van een slachthuis. Huisontruimers Dylan en Denise krijgen een heel onaangename verrassing.

Aflevering 3

Stagiair Luciano maakt voor het eerst van zijn leven een smerig pompstation schoon. Gijs en Myriam halen allerlei aangereden dieren van de straat. Schoonmakers Monique en Suzan staan voor een wel heel onfrisse uitdaging.

Aflevering 4

David en Michel reinigen een huis waar vijf dagen lang een overleden vrouw lag. Berend-Jan en Erik spuiten de koeienmest uit een mestsilo. Bij het leeghalen van een vervuilde woning doen Peggy en Corine een pikante ontdekking.

Anderen bekeken ook

  • De beste Vlaamse en internationale programma's van VTM, VTM 2, VTM 3, VTM 4, VTM GOLD en VTM Kids
  • Een aparte kidswereld waar ze uren zoet zijn
  • Kijk live, uitgesteld of bingewatch
  • Nu ook op je TV dankzij Samsung en LG Smart TV, Apple TV, Android TV, Airplay & Chromecast
  • En dat helemaal gratis