De Verraders: De Aftocht

De Verraders: De Aftocht

Hoe kijkt de verbannen persoon uit 'De Verraders' terug naar zijn/haar bewogen verblijf in het kasteel? Nicolas Caeyers blikt met hen terug en bespreekt hun kijk op het spel.

Afleveringen

7 afleveringen

Aflevering 1

Een eerste deelnemer moet 'De Verraders' verlaten. Nicolas Caeyers is chauffeur van dienst en blikt met de verbannen persoon terug op zijn/haar verblijf in het kasteel.

Aflevering 2

In 'De Verraders' wordt er opnieuw iemand naar huis gestemd. Nicolas Caeyers staat klaar om de persoon naar huis te brengen en te luisteren naar zijn of haar avonturen in het kasteel.

Aflevering 3

Het spel gaat onverbiddelijk door en weer moet er iemand het kasteel verlaten. Ook deze week verzorgt Nicolas Caeyers voor de rit naar huis.

Aflevering 4

Nicolas Caeyers neemt plaats achter het stuur en brengt een verbannen persoon naar huis. Samen blikken ze terug op de voorbije dagen.

Aflevering 5

Opnieuw moet er iemand het kasteel verlaten. Nicolas Caeyers staat klaar om de persoon naar huis te brengen en te luisteren naar zijn of haar verhalen.

Aflevering 6

Het spel gaat hard. In De Verraders wordt er opnieuw iemand naar huis gestemd. Nicolas Caeyers is nog steeds chauffeur van dienst.

Aflevering 7

Het spel is gespeeld! Voor de laatste keer dit seizoen brengt Nicholas Caeyers de verbannene naar huis.

Anderen bekeken ook

  • De beste Vlaamse en internationale programma's van VTM, VTM 2, VTM 3, VTM 4, VTM GOLD en VTM Kids
  • Een aparte kidswereld waar ze uren zoet zijn
  • Kijk live, uitgesteld of bingewatch
  • Nu ook op je TV dankzij Samsung en LG Smart TV, Apple TV, Android TV, Airplay & Chromecast
  • En dat helemaal gratis