De Vermeires

De Vermeires

Een unieke inkijk in het privéleven van de grootste komiek van het land, zijn kinderen en labradoodle Sunny. Een hechte familie waar humor en warmte alom aanwezig zijn.

Afleveringen

5 afleveringen

Aflevering 1

Julie Vermeire neemt de kijker mee achter de schermen van het verjaardagsfeest voor labradoodle Sunny, die één jaar wordt. Julies vriend Laurins heeft op zijn beurt een verrassing voor haar. Het koppel is twee jaar samen, een mijlpaal die gevierd moet worden. Hondenfeestjes zijn niet echt aan Jacques besteed, maar de pater familias doet er alles aan om zijn dochter gelukkig te zien.

Aflevering 2

Julie en Maxime gaan op bezoek bij hun mama, Eva Pauwels. Eva en Jacques zijn al meer dan 20 jaar gescheiden en Eva had een tijd lang weinig contact met haar kinderen. Maar nu is de familieband met Julie en Maxime hersteld. Wanneer Eva, Maxime, Julie en hun oma even later ook bij hun overgrootmoeder langsgaan, is het viergeslacht herenigd.

Aflevering 3

Jacques kampt met nierstenen en heeft een afspraak in het Imeldaziekenhuis in Bonheiden. Daar loopt hij de chirurg tegen het lijf die hem tien jaar geleden opereerde aan darmkanker. Voor Julie staat er veel dans op het programma. Zij heeft het erg druk met de opnames van haar nieuwe programma 'Julie's Dance Academy'. Er staat o.a. een opname met actrice en influencer Jamie-Lee Six op de planning.

Aflevering 4

Julie en Laurins zijn blijven overnachten bij Jacques. Nu het hele gezin samen is, is het hét ideale moment om te oefenen voor de familieshow waarvan Jacques al enige tijd droomt. Laurins speelt al sinds zijn 6de piano en toont wat hij waard is. Maxime wil dan weer in de voetsporen van zijn vader treden. Daarna vertrekken ze met zijn allen voor twee dagen naar Phantasialand.

Aflevering 5

Jacques Vermeire stelde het lang uit, maar vandaag is het zover: Julie brengt papa Jacques naar het ziekenhuis om zijn niersteen operatief te laten verwijderen. Vijf jaar lang waren Maxime en TikTok-ster Isabeau een koppel, maar sinds kort zijn ze uit elkaar. Isabeau schreef mee aan één van Julies projecten: een boek over social media, dat ze binnenkort wil uitbrengen.

Anderen bekeken ook

  • De beste Vlaamse en internationale programma's van VTM, VTM 2, VTM 3, VTM 4, VTM GOLD en VTM Kids
  • Een aparte kidswereld waar ze uren zoet zijn
  • Kijk live, uitgesteld of bingewatch
  • Nu ook op je TV dankzij Samsung en LG Smart TV, Apple TV, Android TV, Airplay & Chromecast
  • En dat helemaal gratis