De Uitverkorenen

De Uitverkorenen

Illusionist Nicholas Arnst neemt tien gewone Vlamingen beet met enkele spectaculaire goocheltrucs 'op maat'.

Afleveringen

4 afleveringen

1. Nikki en Alexine

De spontane en vrolijke Alexine is 24 jaar. Ze werkt in het OCMW te Zingem op de dienst kinderopvang. Haar werkdag start ze steevast met een bezoekje aan haar lievelingswebsite, zalando.be. Maar dan krijgt haar online shopverslaving plots een heel bizarre wending.

2. Melissa en Alexander

Nicholas specialiseert zich in een oude kunst: het openen van sloten zonder sleutel. Hij volgt een spoedcursus bij ex-boeienkoning Joe Alcatraz, waarna geen fiets of slot nog veilig is. Verder doet Nicholas aan voorspellingen. Kan hij iemands gedachten lezen, of sterker nog, kan hij voorspellen wat architecte Melissa in het geheim tekent?

3. Jef en Ines

Goochelaar Nicholas wil weten of hij de uitverkorenen Ines en Jef kan verwonderen zonder dat ze doorhebben dat het om een truc gaat. Met gevaar voor eigen leven springt hij van een brug en doet hij een evenwichtsoefening in een hoge boom. Als klap op de vuurpijl toont Nicholas dat hij zichzelf en anderen kan laten verdwijnen en weer verschijnen

4. Nelle en Brigitte

Nicholas bezorgt uitverkorenen Nelle en Brigitte enkele onwaarschijnlijke momenten op restaurant. Brigitte meent dat ze spoken ziet. En in vermomming wekt hij een bronzen beeld en een oude klassieke goocheltruc tot leven.

Anderen bekeken ook

  • De beste Vlaamse en internationale programma's van VTM, VTM 2, VTM 3, VTM 4, VTM GOLD en VTM Kids
  • Een aparte kidswereld waar ze uren zoet zijn
  • Kijk live, uitgesteld of bingewatch
  • Nu ook op je TV dankzij Samsung en LG Smart TV, Apple TV, Android TV, Airplay & Chromecast
  • En dat helemaal gratis