De Rodenburgs

De Rodenburgs

De Rodenburgs, die hun fortuin te danken hebben aan het bedrijf van pater familias Karel, wonen in een luxueuze villawijk. Nu de volgende generatie aan zet is, zorgt dat voor heel wat conflict.

Afleveringen

18 afleveringen

 • Aflevering 1

  Heel de familie Rodenburg, aangevoerd door Marie-Claire, verschijnt in vol ornaat op de begrafenis van de vermoorde Simon. 'Sex, Drugs and Rock'n Roll' staat er op de witte kist, die Marie-Claire heeft besteld, gegraveerd. Maar de meest pakkende toespraak komt van Freya, kapot van verdriet over de dood van haar eerste grote liefde.
 • Aflevering 2

  Fred pikt het niet langer dat Karel zich met RIC blijft bemoeien en achter zijn rug deals afblaast. Het komt tot een zware confrontatie tussen vader en zoon en Bénédicte moet partij kiezen. Haar keuze heeft zware gevolgen voor de familie. Ondanks Freds weigering en buiten zijn medeweten, heeft Maaike toch voor een fotoshoot in lingerie geposeerd.
 • Aflevering 3

  Freya wil koste wat het kost voorkomen dat Marie-Claire een schandaalboek over Simon op de markt brengt. Marie-Claire moet op zoek naar een appartement want na de zoveelste confrontatie met Maaike, heeft Fred zijn dochter de deur gewezen. Het is een beslissing die Fred zwaar valt, net zo zwaar als de gedwongen verkoop van zijn geliefde WestStar aan zijn vader.
 • Aflevering 4

  Fred is razend dat Freya ongestraft blijft na haar aanslag op hem. Freya beseft haar fout maar zoekt een uitweg voor haar frustratie over de smaad aan de overleden Simon. Hanne steunt haar dochter met goede raad, die helaas verkeerd uitpakt. Stijn is inmiddels terug thuis komen wonen en heeft zonder medeweten van zijn vrouw de erfenis van Camilia aanvaard.
 • Aflevering 5

  De harde brief van Marie-Claire stuurt een schokgolf door de Rodenburgs. Op de door haar samengeroepen familievergadering wacht hen een verrassing van formaat. Er moeten blijkbaar heel wat oude rekeningen worden vereffend. Vooral bij Bénédicte breekt het angstzweet uit. Karel vangt bot als hij de crisis op zijn gebruikelijke manier wil oplossen met een flinke som geld.
 • Aflevering 6

  Hanne is razend op Freya, want het interview dat ze aan het blad Jetset heeft gegeven om het imago van Simon op te poetsen, komt als een boemerang in haar gezicht terug. Ook Olivier heeft de cover van het roddelblad gehaald. Bénédicte kan er niet mee lachen en eist dat hij zich herpakt. Maar Freya en Olivier storten zich vol overgave in het Kortrijkse nachtleven.
 • Aflevering 7

  Na een wilde nacht fuiven rijdt een dronken Olivier, met een al even dronken Freya naast zich in de wagen, een fietster aan. De vrouw is zwaargewond. Olivier maakt zich uit de voeten en laat een slapende Freya alleen achter. Hij rekent op Karel om een groot schandaal te voorkomen. Karel beseft dat zijn zoon niet het sterke karakter is dat hij altijd in hem zag en neemt een harde beslissing.
 • Aflevering 8

  Fred denkt dat zijn dochter in Inda zit, want hij heeft haar op een foto gezien. Hij wil er onmiddellijk naartoe en is voor geen rede vatbaar. Wanneer Agnes hem erop wijst dat de vrouw op de foto veel kleiner is dan Marie-Claire en daarom geen vlucht wil boeken, wordt ze op staande voet ontslagen. Intussen krijgt Claudia Isabelle aan de praat. Daniël blijkt een man met vele gezichten.
 • Aflevering 9

  Fred is naast zijn dochter Marie-Claire nu ook zijn vrouw Maaike kwijt, en hij wordt door schuldgevoelens verteerd. Wanneer Agnes komt smeken om haar job op RIC terug te krijgen, kan hij het dan ook niet over zijn hart krijgen te weigeren, ook al heeft hij die job pas aan Chantal gegeven. Beide dames kunnen al snel mekaars bloed drinken.
 • Aflevering 10

  Freya wordt in voorlopige vrijheid gesteld en ze slaagt erin ook Naomi vrij te krijgen. Beide meisjes vieren hun vrijlating uitbundig met champagne in Freds zwembad. Karel durft zijn familie nog niet met het slechte nieuws confronteren, maar hij is vastbesloten een en ander in zijn leven recht te zetten. Bénédicte geeft toe aan de chantage van Claudia.
 • Aflevering 11

  Bénédicte is nu helemaal in de greep van Claudia. Marie-France probeert haar zus te overtuigen de waarheid aan Fred te vertellen voor hij het zelf te weten komt. Maar Fred, nog steeds van slag door het vertrek van zijn Maaike, laat zich inmiddels langzaam door Claudia inpakken. Karel smeekt Freya hem te helpen de verdwenen Marie-Claire terug te vinden.
 • Aflevering 12

  Claudia en Bénédicte worden door Marie-France samen gebracht in een ultieme verzoeningspoging. De list van Marie-France lijkt te lukken, maar de ontmoeting ontaardt al snel in een helse ruzie waarbij de twee vrouwen als furies tekeergaan. Fred is er helemaal ondersteboven van dat Maaike hem opnieuw heeft laten zitten en hem nu ook nog van een affaire verdenkt.
 • Aflevering 13

  Fred kan zijn geluk niet op nu zijn geliefde Maaike weer thuis is. Beiden genieten intens van de hereniging. Ook Stijn lijkt tot over zijn oren verliefd op Isabelle. Claudia vindt de romance prima, want het vergroot de kansen op een alliantie tussen WestStar en KIC in het parkingdossier. Bénédicte is in de wolken nu het veilinghuis Sotheby's interesse toont om haar schilderijen te verkopen.
 • Aflevering 14

  De zwaargewonde Stijn ligt in het ziekenhuis. Hij is nipt aan de dood ontsnapt. Wie zijn aanvaller was, heeft hij niet gezien. Isabelle heeft een bang vermoeden. De politie heeft een verdachte op het oog en gaat over tot arrestatie. Freya is tot vijf jaar gevangenisstraf veroordeeld en schreeuwt vergeefs haar onschuld uit. Niemand wil geloven dat Olivier Rodenburg aan het stuur van de wagen zat.
 • Aflevering 15

  Bénédicte zit in zak en as na haar drastische beslissing om de schilderijen te verbranden. Karel ziet met lede ogen aan hoe zijn vrouw onder de druk van Claudia bezwijkt. Isabelle ontdekt dat het haar eigen zoon was die Stijn heeft neergestoken. Ze is radeloos maar beslist toch Stijn in te lichten. Daniël op zijn beurt loopt op wolkjes. Hij is stapelverliefd op Naomi.
 • Aflevering 16

  De Rodenburgs zijn een familie met meer geheimen dan goed voor hen is. Karel ontdekt dat er veel waarheden zijn die hij nog niet kent over zijn eigen familie. Bénédicte draagt het grootste geheim van de familie met zich mee en dat weegt intussen zwaarder dan ze zelf ooit voor mogelijk had gehouden. Karel ontdekt beetje bij beetje wat zijn vrouw zoal voor hem verborgen heeft gehouden.
 • Aflevering 17

  Karel is naar New York gereisd en heeft een emotioneel weerzien met zijn kleindochter. Na lang aandringen vertelt Marie-Claire hem eindelijk het grote geheim dat Bénédicte zo lang voor iedereen verborgen hield en dat haar uit Kortrijk dreef. Na de wanhoopsdaad van Bénédicte voelt Fred zich schuldig. Noch hij noch Olivier heeft echter een flauw vermoeden van wat hun moeder zo ver dreef.
 • Aflevering 18

  Wanneer Olivier verneemt dat hij een dochter heeft, stort zijn wereld in. Hij beseft eindelijk hoe erg hij mensen heeft gekwetst in zijn egoïsme en dat zijn fouten allicht nooit meer goed te maken zijn. Er volgt een harde en pijnlijke confrontatie met zijn broer Fred. Freya heeft ondertussen haar klacht tegen Olivier laten vallen en is alleen maar begaan met de zwaargewonde Naomi.
 • De beste Vlaamse en internationale programma’s van VTM, VTM 2, VTM 3, VTM 4, VTM GOLD en VTM Kids
 • Een aparte kidswereld waar ze uren zoet zijn
 • Kijk live, uitgesteld of bingewatch
 • Nu ook op je TV dankzij Samsung en LG Smart TV, Apple TV, Android TV, Airplay & Chromecast
 • En dat helemaal gratis