De Planckaerts

De Planckaerts

Gezelligheid troef bij de familie Planckaert. Ex-wielrenner Eddy Planckaert woont en werkt met de ganse familie op de Planckaert-berg te Lesterny, niet ver van Marche-en-Famenne.

Afleveringen

7 afleveringen

 • 1. De Planckaerts - 1

 • 2. De Planckaerts - 2

  Eddy is sinds vorige week assistent van de sportdirecteur bij Jartazi, ook de nieuwe wielerploeg van zijn oudste zoon. Vandaag zakt grote baas Patrick voor het eerst naar de Planckaert-berg af omdat hij met Eddy iets belangrijks te bespreken heeft. En dat is niet overdreven, want blijkt dat de wielerfederatie van Gabon een bondscoach zoekt en Patrick denkt dat dit iets voor Eddy kan zijn. Hij zegt niet meteen ja en niet meteen neen. Een week later staat er in het kasteel van Lebbeke een verkennend gesprek met de ambassadeur van Gabon op het programma. Eddy is bloednerveus en trekt zich in zijn beste Frans uit de slag. Maar hij wordt flink afgeleid door Christa, die echt niet in haar gewone doen is. Ze slaat het ene glas champagne na het andere achterover en wordt almaar loslippiger.
 • 3. De Planckaerts - 3

  Eddy's jongste zus Vera komt op bezoek, voor het eerst sinds de geboorte van Iluna. De begroeting is uitbundig. Maar de sfeer slaat om wanneer Eddy over een interview begint waarin broer Walter zich nogal negatief uitlaat over Francesco als renner. Die toont intussen aan neef Peter de verbouwingswerken op de zolderverdieping, met als pronkstuk zijn toilet met panoramisch uitzicht... Maar aan zijn koers in Nevele te zien, zou Francesco misschien beter wat meer trainen dan timmeren. Een week later heeft Eddy met een paar andere problemen af te rekenen. Er is geen stroom en dus pompgewijs ook geen water. En de dames willen wel een bad nemen. Wat Eddy en Christopher op het idee van een buitenbad met onderliggend kampvuur brengt... En bovendien komt de politie langs wegens een klacht over het vermeend verwaarlozen van de Planckaerthonden.
 • 4. De Planckaerts - 4

  Junior doet een heel bizarre ontdekking onder een verroest deksel op de Planckaertberg. Het lijkt wel een lijk... Stephanie en Christa vinden dat de politie gebeld moet worden. In Barcelona vormen Eddy en zijn twee kompanen Carlos en Arnold nog altijd de grootste attractie op de beroemde Ramblas. 's Avonds is er een tafel gereserveerd in een chique designrestaurant. En dus gaan de heren naar de kapper en de manicure. Voor Arnold betekent dat de eerste haarwasbeurt dit jaar... Maar eenmaal in smoking is de metamorfose compleet. Dit lijkt wel de meest geslaagde total make-over ooit. Als onvervalste Don Corleones duiken de drie ook nog het nachtleven in, van de stripteaseclub naar de slaapmutskroeg, waar Arnold als koffiebonenmiljonair een rijke toeriste vertedert. Met Magali en haar ongeboren kindje gaat alles intussen prima. Of het een jongetje of een meisje wordt, wil ze nog altijd niet weten.
 • 5. De Planckaerts - 5

 • 6. De Planckaerts - 6

 • 7. De Planckaerts - 7

 • De beste Vlaamse en internationale programma’s van VTM, VTM 2, VTM 3, VTM 4, VTM GOLD en VTM Kids
 • Een aparte kidswereld waar ze uren zoet zijn
 • Kijk live, uitgesteld of bingewatch
 • Nu ook op je TV dankzij Airplay, Apple TV, Android TV en Chromecast
 • En dat helemaal gratis