De Pfaffs

De Pfaffs

Vlaamse realityshow rond de familie van oud-voetbalkeeper Jean-Marie Pfaff.

Afleveringen

15 afleveringen

 • Iedereen is in voorbereiding op de VTM-cruise. Het is jaren geleden dat de familie Pfaff samen op reis is geweest. De spanning is dan ook om te snijden. Carmen, Lyndsey en Kelly moeten nog uitgebreid gaan shoppen. Intussen blijkt Sam ziek in bed te liggen en lijkt zijn cruise in het water te vallen.
 • 2. De Pfaffs - 2

  De Pfaffs zijn aangekomen op het cruiseschip en daarop moet natuurlijk getoast worden. Al lijkt het schip voor Sam en Nicolas meer op een ziekenboeg. Bompa heeft er ook al niet veel zin meer in, tot hij de pintjes en de vrouwen ontdekt. Een reddingsoefening is normaal gezien gemakkelijk, maar niet als je de familie Pfaff aan boord hebt.
 • 3. De Pfaffs - 3

  De Middellandse Zee wordt nog steeds onveilig gemaakt door de Pfaffs. Debby en Nicolas vinden eindelijk wat tijd voor zichzelf. Er hangt erotiek in de lucht. De vraag is alleen of dat zal blijven duren nu Nicolas een lekker likeurtje heeft ontdekt. Lyndsey heeft op het dek een man gevonden die haar massages wel weet te waarderen.
 • 4. De Pfaffs - 4

  Sam viert zijn dertigste verjaardag. Gewapend met een boodschappenlijst trekt Lyndsey de stad in om veel cadeautjes en natuurlijk liters alcohol voor het feest in te slaan. Jean-Marie laat zich van zijn sportiefste kant zien. Samen met een aantal andere oude voetbalcracks trekt hij nog eens zijn voetbalschoenen aan.
 • 5. De Pfaffs - 5

  Jean-Marie heeft alle bakkers die zijn Pfaffbrood maken uitgenodigd voor een spetterend feest in zijn tuin. Nicolas neemt Debby mee op een verwenweekend aan zee. Kelly is met Sam op zoek naar een huis en heeft geluk. Ze vinden een prachtig exemplaar en gaan meteen kijken.
 • 6. De Pfaffs - 6

  De Pfaffs zijn uitgenodigd op een wijnproefavond en voor alle veiligheid besluiten ze de camper mee te nemen. Dat is geen slecht idee, want als bompa wordt losgelaten in een wijnkelder zijn de gevolgen niet meer te overzien. De beste vriend van Sam is jarig en dat moet natuurlijk flink worden gevierd.
 • 7. De Pfaffs - 7

  Een tijdschrift heeft een wedstrijd uitgeschreven om een date te winnen met Lyndsey en vanavond moet ze uit de vele reacties vijf geschikte kandidaten kiezen. Debby en Nicolas hebben allebei een motor gekocht en vandaag is het zover: het rijexamen.
 • 8. De Pfaffs - 8

  Waar champagne is, daar zijn Jean Marie en Carmen. En waar vloeit er meer champage dan op Waregem Koerse? Bompa houdt het een stuk eenvoudiger. Hij keert terug naar zijn vroegere leven: de kermis. Carmen heeft voor Jean-Marie iets in petto. El Sympatico moet voor een verrassing zorgen op het huwelijksfeest van een fan.
 • 9. De Pfaffs - 9

  Jean-Marie stort zich nog eens in het voetbal. Hij heeft een Ghanese jongen over de vloer die een club zoekt. Sam heeft alweer een drukke avond voor de boeg. Hij moet van optreden naar optreden en zijn populariteit kent geen grenzen. Kelly gaat aan de slag voor een gewaagde fotoshoot voor een mannenblad.
 • 10. De Pfaffs - 10

  Jean-Marie en Carmen komen thuis met de kleinkinderen. Ze zijn naar Zwitserland geweest. Lyndsey heeft intussen een niet alledaagse gast in huis genomen. Angie is blij met haar nieuwe maatje. Kelly is begonnen met de repetities van de musical ´Zo mooi, zo blond´.
 • 11. De Pfaffs - 11

  Lyndsey mag uit eten met haar vijf vrijgezellen. In het restaurant wachten vijf zenuwachtige jongens Lyndsey op en al gauw wordt duidelijk dat ze een favoriet heeft, ook al lijkt die wel wat bedenkingen te hebben bij zijn date. Sam en Kelly hebben een minder dagje. Ze zijn met het verkeerde been uit bed gestapt.
 • 12. De Pfaffs - 12

  Kelly moet dringend gaan werken, vraagt aan Carmen om boterhammen te smeren. Sam neemt nieuwe single "Feesten" op. Angie heeft een groot been gekregen, loopt ermee binnen. Kenji probeert Angie op te voeden. Lyndsey is verliefd op Dave. Kasper eet tutje van Kenji op. Sam heeft wormen gekocht om te gaan vissen, wil ze in de ijskast in de keuken zetten. Lyndsey nodigt Dave uit voor een etentje. Dave en Lyndsey zijn een koppel! Dave neemt Lyndsey mee naar het strand van St Anneke, ze kussen. Thuis opent Lyndsey een fles champagne, de familie is zeer blij met haar liefje. Carmen huilt van blijdscha^p.
 • 13. De Pfaffs - 13

  Jean-Marie en Carmen figureren in Team Spirit II van Jan Verheyen. Sam wordt door Kenji en Shania wakker gemaakt. Kelly en Sam vechten in bed. Angie en Kasper graven put in de tuin. Jean-Marie volgt golflessen. Angie eet uit bord dat op de tafel staat (humor). De hele familie gaat weekend vissen in de Ardennen. Jean-Marie laadt de aanhangwagen in, rolt vooruit (humor). Kenji zegt tegen Sam dat Angie kaka heeft gedaan, maar heeft een wind gelaten. Gesprek Sam en Nicolas over trouwen en kindjes. Sam heeft niet veel succes bij het vissen, vangt 3 kleine sprotjes. Carmen belt Dave op en vraagt hem vis mee te brengen. Nicolas is met de fiets brood gaan halen. Sam vangt toch grote vis, maar laat hem schieten.
 • Verjaardag Jean-Marie + 30 ste huwelijksverjaardag van Carmen en Jean-Marie. Sam klaagt over het feit dat hij Kelly amper zier. Sam is geen 'nieuwe man'. Kelly, Lyndsey en Debby gaan single opnemen voor hun ouders. Sam spreekt over het 'melkfabriek' van Kelly. Lyndsey wil wel een liedje opnemen, maar wil dit niet op een podium zingen, Kelly maakt zich boos. Ze nemen een herschreven versie van 'bedankt lieve ouders' van vader Abraham op. Debby en Nicolas regelen het cadeau voor de ouders, een reis naar Mexico
 • Carmen en Lyndsey regelen alles in Sky Hall, Zaventem voor het feest. Sam en Kelly nemen de videoboodschappen op. Franky gaat champagne en wijn kopen voor de feestneuzen. Jean-Marie heeft panne met de wagen, Nicolas heeft benzine getankt ipv diesel. De auto wordt getakeld. Kelly gaat met bompa parfum kopen voor Jean-Marie en Carmen. De avond voor het grote feest viert de familie in kleine kring. Lyndsey krijgt het moeilijk, ze heeft te veel werk en ze begint te huilen. Carmen vindt dat ze overdrijft en ze krijgen ruzie. Op het feest zijn tal van bekende gasten: Jacques Vermeire, Nicole & Hugo, Jimmy Frey, Gunther Neefs, Jan Verheyen en Sergio. Sam heeft te veel gedronken. Jean-Marie vergeet Carmen als hij naar het hotel terugkeert.
 • De beste Vlaamse en internationale programma’s van VTM, VTM 2, VTM 3, VTM 4, VTM GOLD en VTM Kids
 • Een aparte kidswereld waar ze uren zoet zijn
 • Kijk live, uitgesteld of bingewatch
 • Nu ook op je TV dankzij Samsung en LG Smart TV, Apple TV, Android TV, Airplay & Chromecast
 • En dat helemaal gratis