De Make-Under

De Make-Under

Dames met een overdreven stijl de metamorfose van hun leven geven. Dat is waar De Make-Under voor staat.

Afleveringen

8 afleveringen

 • 1. Jeanine & Vicky

  Eline maakt kennis met de 43-jarige Jeanine. Deze stoere rockchick houdt ervan om zich extreem te kleden en ze kiest resoluut voor zwart, zware kettingen, pinnen, veren, ultrakorte rokjes, hoedjes en een zichtbare boezem om mee te pronken. Haar stoere look past echter niet bij haar karakter, want Jeanine is een liefdevolle moeder met een klein hartje. Haar look straalt echter iets totaal anders uit. Ze schakelt dan ook de hulp in van Eline omdat haar twee tienerzonen vinden dat het zo niet langer kan. Hierna ontmoet Eline de 26-jarige Vicky, voor wie haar uiterlijk alles betekent. Vicky gaat bijna dagelijks een halfuur onder de zonnebank, gebruikt veel make-up en draagt heel veel fluo kledij om haar bruine kleurtje extra te ondersteunen. Volgens haar vriend schminkt Vicky zich te veel en ziet hij haar liever met minder make-up. Eline neemt Vicky dan ook mee naar De Make-Under spiegel, waar alle make-up er onverbiddelijk afgaat. Vicky is klaar voor een heel nieuwe start.
 • 2. Marijke & Lolita

  Eline De Munck ontmoet de 52-jarige Marijke, die al meer dan 30 jaar dezelfde opvallende look heeft. Een enorme collectie feestelijke cocktailjurken en een wild gecrepeerd kapsel. De tweede kandidate is de 20-jarige kapster Lolita. Met haar paarse extensions, valse nagels, nepwimpers, overdosis eyeliner, piercings en tattoos gaat haar natuurlijke schoonheid helemaal verloren.
 • 3. Sara & Els

  De 20-jarige Sara is verslaafd aan haar uiterlijk, ze biecht aan Eline De Munck op dat ze er elke dag 4 uur over doet om haar op te maken. Niemand ziet haar zonder make-up. De 61-jarige Els wil heel opvallend en uniek zijn in haar zelfontworpen kledij.
 • 4. Natasja & Nicole

  Eline De Munck ontmoet Natasja, die altijd sexy kleedjes draagt en haar schminkt met heel opvallende zwarte make-up. Eline ontmoet ook de excentrieke Nicole, die er ondanks haar rijpere leeftijd alles aan doet om er jong uit te blijven zien.
 • 5. Sharon & Stefanie

  In de vijfde aflevering van De Make-Under gaat Eline De Munck op bezoek bij de opvallende Sharon, bij wie de laag make-up niet dik genoeg kan zijn en de rokjes niet kort genoeg. Sharon straalt veel zelfzekerheid uit, maar Eline ontdekt dat dat alleen maar een pose is. Zonder haar ‘beschermlaagjes’ voelt Sharon zich helemaal niet goed in haar vel. Met de hulp van het Make-Underteam zal Eline aan Sharon bewijzen dat ze ook mooi kan zonder die schaarse kleding en overvloedige make-up.
 • 6. Josée & Evi

  Veel make-up, opvallende kledij, extensions, valse nagels, botox en plastische chirurgie: het zijn de hulpstukken van de 54-jarige Josée voor een jong en hip uiterlijk. De 17-jarige Evi durft dan weer niet buiten te komen zonder een dik pak poeder, foundation, concealer, oogpotlood, eyeliner, oogschaduw en lipgloss.
 • 7. Tatiana & Emilia

  Eline De Munck gaat op bezoek bij Tatiana, die verslaafd is aan opvallen. Een zonnebankbruine huid, uitdagende outfits met een blote buik of blote benen en een dikke laag make-up zorgen ervoor dat ze veel aandacht krijgt. Eline ontmoet ook Emilia, die haar eigen bizarre stijl ontwikkeld omdat ze uniek wil zijn.
 • Aflevering 8

  Eline De Munck gaat opnieuw langs bij enkele kandidaten, twee maanden na hun Make-Under. Ze is benieuwd hoe het nu met hen gaat en of De Make-Under iets veranderd heeft aan hun stijl én aan hun leven.
 • De beste Vlaamse en internationale programma’s van VTM, VTM 2, VTM 3, VTM 4, VTM GOLD en VTM Kids
 • Een aparte kidswereld waar ze uren zoet zijn
 • Kijk live, uitgesteld of bingewatch
 • Nu ook op je TV dankzij Samsung en LG Smart TV, Apple TV, Android TV, Airplay & Chromecast
 • En dat helemaal gratis