De Make-Under

De Make-Under

Dames met een overdreven stijl de metamorfose van hun leven geven. Dat is waar De Make-Under voor staat.

Afleveringen

7 afleveringen

1. Michelle & Shallie

Heidi Van Tielen opent de deuren van de loft voor Michelle. Dit 19-jarig feestbeest houdt ervan om zich opvallend te kleden en verstopt zich graag achter een dikke laag make-up, een zonnebankkleurtje, valse nagels, haarextensies en valse borsten. Heidi confronteert Michelle met de mening van de gewone man in de straat en polst naar haar drijfveren. Vervolgens is het aan stylingexperte Ilse Adams en haar team om Michelle te ontdoen van alle overbodige make-up en haar een natuurlijke look aan te meten. Dat is ook wat de 19-jarige Shallie te wachten staat. Zij is het levende bewijs dat beauty en brains wel degelijk samengaan. Shallie combineert haar studies biomedische wetenschappen aan de KU Leuven namelijk met de titel van Miss Exclusive. Maar ook zij ontsnapt niet aan de Make-Under spiegel en wordt door Ilse Adams omgetoverd tot een natuurlijke schoonheid.

2. Faye & Amy

Faye is 25 en heeft op die jonge leeftijd al heel wat plastische ingrepen laten uitvoeren. Van natuurlijke schoonheid is dan ook nog maar weinig te merken. Haar uiterlijk is voor Faye een echte obsessie, maar dat was niet altijd het geval. Heidi Van Tielen nodigt Faye uit in de Make-Under loft en confronteert haar na een uitgebreid gesprek met de harde mening van de gewone man in de straat. Dat staat ook de 18-jarige Amy te wachten. Haar uitdagende kleding, vele lagen make-up en gitzwarte haren maken helemaal komaf met dat lieflijke meisje waar haar moeder zo van houdt. Hoe reageren de meiden op de make-under die beauty experte Ilse Adams en haar team hen geven? En slagen zij erin om de dames om te toveren tot natuurlijke schoonheden?

4. Samira & Bianca

De 47-jarige Samira is helemaal in de ban van spiritualiteit en uit die passie ook in haar look. Die is zeer excentriek en bestaat uit lakleer, paarse haarstukjes, extreme make-up en piercings. Ook veertiger Bianca heeft een look die opvalt. Ze is mama van een tienerdochter en voelt zich ook zelf nog zeer jong van geest. Bianca omschrijft zichzelf dan ook graag als een zotte twintiger. Heidi Van Tielen gaat samen met stylingexperte Ilse Adams en haar team op zoek naar de natuurlijke schoonheid die beide dames vakkundig weten te verstoppen.

5. Leen & Katelijne

Leen is 30 en helemaal gek van fantasy en sprookjes. Dat is ook duidelijk te zien aan haar look. Leen heeft kleurrijke haren en draagt het liefst sprookjesachtige outfits. Heidi Van Tielen polst naar het verhaal achter Leens passie en styling experte Ilse Adams geeft haar een restyling om u tegen te zeggen. Katelijne is een liefhebbende moeder van 35, maar hult zich maar al te graag in uitdagende outfits met flink wat leer. Ilse en haar team bundelen de krachten om ook Katelijne een spraakmakende make-under te geven.

6. Kelly & Stefanie

Voor de 29-jarige blondine Kelly is haar uiterlijk van groot belang. Ze verdient er namelijk de kost mee. Kelly is dan ook voortdurend bezig met haar make-up, styling en haarextensies. Ook voor de 19-jarige Stefanie is een uitgesproken look van groot belang. Haar donkere haren weerhouden haar er niet van zichzelf te vergelijken met Paris Hilton. Heidi Van Tielen ontvangt beide dames in de make-underloft voor een goed gesprek en Ilse Adams buigt zich samen met haar experten over een spraakmakende restyling die hun naturel terug naar boven brengt.

7. Elke & Diamara

De 18-jarige Diamarra is op haar 12de van Puerto Rico naar België verhuisd en ontdekte hier drie jaar later make-up. Sindsdien is ze verslaafd aan het goedje en smeert ze laag na laag over haar gezicht. Via De Make-Under wil Diamarra echter graag ontdekken hoe ze zichzelf mooi kan maken met wat minder. De 18-jarige blondine Elke werkt meermaals per dag haar make-up bij, is helemaal gek op roze en wordt dan ook vaak met Barbie vergeleken. Het wordt een uitdaging voor Ilse Adams en haar team om beide dames om te toveren tot natuurlijke schoonheden.

8. Jessica & Loretta

De laatste Make-Under is weggelegd voor de 21-jarige Loretta en blondine Jessica. Loretta heeft een heleboel extensions in haar haar en gebruikt graag enorm veel make-up. Ilse en haar team gaan op zoek naar de natuurlijke schoonheid die achter dat masker van schmink verstopt zit. Ook blondine Jessica neemt plaats op de sofa van Heidi Van Tielen. Ze wilt zichzelf herontdekken en rekent daarvoor op Ilse en haar team.

Anderen bekeken ook

  • De beste Vlaamse en internationale programma's van VTM, VTM 2, VTM 3, VTM 4, VTM GOLD en VTM Kids
  • Een aparte kidswereld waar ze uren zoet zijn
  • Kijk live, uitgesteld of bingewatch
  • Nu ook op je TV dankzij Samsung en LG Smart TV, Apple TV, Android TV, Airplay & Chromecast
  • En dat helemaal gratis