De infiltrant

De infiltrant

Geert Van Rampelberg in de rol van een veroordeelde oplichter die opnieuw achter de tralies dreigt te belanden, tenzij hij de politie helpt door als informant op te treden.

Afleveringen

3 afleveringen

Aflevering 1

Freddy Bernaerts is de eigenaar van een transportbedrijf met een illegale bijverdienste: met zijn vrachtwagens smokkelt hij drugs uit heel Europa. Directeur Marc Potvin van de Federale Politie is een flik met ambitie die erop gebrand is om Bernaerts te pakken. Potvin doet de kleine oplichter Danny Desmedt een voorstel: wanneer hij Freddy's handel mee kan helpen opdoeken, krijgt hij immuniteit.

Aflevering 2

De schietpartij met Milal heeft Danny afgeschrikt en hij is van plan om te stoppen met zijn opdracht omdat hij zijn leven niet beu is. Zijn humeur betert er echter niet op wanneer Karen toegeeft dat ze wist van de gevaarlijke situatie. Freddy vreest voor zijn leven en vraagt Danny om hem en zijn gezin te helpen onderduiken. Danny krijgt ondertussen ook nog met een ander probleem af te rekenen.

Aflevering 3

Danny wordt opnieuw opgepakt door de politie, dit keer voor wagendiefstal. Hij is genoodzaakt zijn nieuwe contacten bij de politie aan te spreken om de klacht te laten vallen. Agente Karen krijgt haar broer over de vloer. Die heeft een acuut geldgebrek en steelt haar laptop. In die computer steekt bezwarend materiaal rond de undercoveroperatie van Danny bij drugsdealer Freddy Bernaerts.
  • De beste Vlaamse en internationale programma's van VTM, VTM 2, VTM 3, VTM 4, VTM GOLD en VTM Kids
  • Een aparte kidswereld waar ze uren zoet zijn
  • Kijk live, uitgesteld of bingewatch
  • Nu ook op je TV dankzij Samsung en LG Smart TV, Apple TV, Android TV, Airplay & Chromecast
  • En dat helemaal gratis