De familie Backeljau

De familie Backeljau

Absurde humor van en met Luk Wyns in deze komische reeks rond de prettig gestoorde en licht asociale familie Backeljau die de Antwerpse wijk Luchtbal danig op z'n kop zet.

5 afleveringen

1. Gespoelde hersenen

Sabrina blijkt na haar kortstondige bezoek aan de sekte van Trebor Seam flink gehersenspoeld. Wanneer ze haar kamer ombouwt tot haar 'Tempeltje van de lente' en Marcel en Johnny bij haar vreemde rituelen betrekt, begint de familie zich ongerust te maken. Lionel komt met een oplossing op de proppen: Sabrina moet worden geprogrammeerd.

2. De foutparkeerder

Sabrina kan Antonio maar niet vergeten. Ze achtervolgt hem dag en nacht en verrast hem met een indrukwekkende reeks parkeerboetes. De bedragen lopen zo hoog op dat Antonio zijn auto zal moeten verkopen en een extra job zal moeten aannemen. In de 'Vuile Hoek' wordt een ober gevraagd. Ook Franky is geïnteresseerd in de job, maar dat ziet Ann niet zitten.

3. De salesmanager

Sabrina is op zoek naar een nieuwe vriend en Cois gaat meedoen aan een examen voor salesmanager bij Megabeton. Terwijl de vreemdste huwelijkskandidaten voor Sabrina zich aanmelden, wijdt Cois zich aan zijn studies.

4. Luchtbal vooruit

De gemeenteraadsverkiezingen staan voor de deur en wijk De Luchtbal is twee regionale partijen rijk: Luchtbal Vooruit en Rustig Luchtbal. Cois' verbazing is groot wanneer hij Marcel de Neudt op de lijst van Rustig Luchtbal aantreft. Zijn verbazing wordt nog groter als hij Maria's naam op de andere lijst vindt. In een mum van tijd barst er een hevige verkiezingsstrijd los.

Anderen bekeken ook

  • De beste Vlaamse en internationale programma's van VTM, VTM 2, VTM 3, VTM 4, VTM GOLD en VTM Kids
  • Een aparte kidswereld waar ze uren zoet zijn
  • Kijk live, uitgesteld of bingewatch
  • Nu ook op je TV dankzij Samsung en LG Smart TV, Apple TV, Android TV, Airplay & Chromecast
  • En dat helemaal gratis