De avonturen van Lolly Lolbroek

De avonturen van Lolly Lolbroek

Lolly Lolbroek is de dochter van Lex Lolbroek, een uitvinder die vaak van huis is, waardoor Lolly lekker haar gang kan gaan samen met haar vrienden Kara en Marx.

Afleveringen

6 afleveringen

1. De versnelfloepser

Lolly is jarig. Kara en Marx zijn dat echter vergeten en hebben geen cadeautje voor haar. Ook een feestje zijn ze vergeten te organiseren. Van Lex krijgen ze de Versnelfloepser. Hiermee kunnen ze alles op heel korte tijd nog regelen!

2. Floeps...weg !

Lolly en Kara organiseren een knutselwedstrijd voor Hubert, Marx en Lex. Hubert heeft er een rommel van gemaakt en moet opruimen, maar daar heeft hij geen zin in. Hij krijgt verdwijnsnoepjes van Lex om de rommel te laten verdwijnen.
Kara gaat met Marx naar de bioscoop, maar ze weet niet hoe ze haar haren moet doen. In de toekomst kunnen kijken zou handig zijn! Ze komt te weten dat Lex een Toekomstfloepser heeft waarmee dat kan, maar wil ze de toekomst wel weten?

4. Floeps...Dolly !

Lex heeft een nieuwe uitvinding: de kopieerfloepser. Daarmee kan hij van alles een kopie maken. Hij stuurt het door naar Lolly zodat ze goede en slechte superheld kan spelen. Maar wanneer ze aan de uitvinding prult loopt het grondig mis.

5. Hocus Pocus Floeps

Hubert gaat goochelen tijdens een talentenjacht, maar hij bakt er weinig van. Hij is teleurgesteld: hoe gaat hij ooit die talentenjacht kunnen winnen? Lex stuurt hem een floepsgoochelstaf. Daardoor verandert hij in een echte goochelaar!

6. De leugenfloepser

Vanavond is het Kinderbal. Lolly en Kara hadden Marx beloofd om voorbereidingen te treffen en zijn dat vergeten. Kara liegt erover, maar de waarheid komt uit. Ze spelen het Leugenfloepsspel om te achterhalen wie liegt en wie niet.

Anderen bekeken ook

  • De beste Vlaamse en internationale programma's van VTM, VTM 2, VTM 3, VTM 4, VTM GOLD en VTM Kids
  • Een aparte kidswereld waar ze uren zoet zijn
  • Kijk live, uitgesteld of bingewatch
  • Nu ook op je TV dankzij Samsung en LG Smart TV, Apple TV, Android TV, Airplay & Chromecast
  • En dat helemaal gratis