Dave

Dave

Semi-autobiografische dramedy waarin een blik wordt geworpen op het leven en de hiphopcarrière van komiek en internetsensatie Dave Burd, aka Lil Dicky.

Afleveringen

5 afleveringen

De neurotische voorstedeling Dave weet dat hij voorbestemd is om een hiphopster te worden, maar heeft het moeilijk om ook de rest van de wereld daarvan te overtuigen. In de muziekstudio waar zijn vrienden werken, maakt Dave kennis met GaTa, die hem probeert bij te scholen over de complexe sociale dynamieken binnen de rapwereld.
Dave mag eindelijk voor de allereerste keer optreden, maar de locatie is niet exact waarop hij had gehoopt. Na enige aarzeling gaat Elz akkoord om dj te spelen. Mike laat Dave een nieuwe huidbehandeling uitproberen.
Ally probeert Dave warm te maken voor nieuwe seksuele ervaringen, maar legt zo per ongeluk zijn diepste en donkerste onzekerheden bloot.
Mike besluit de rol van Daves manager op zich te nemen. Dave wil zo snel mogelijk beroemd worden en bedenkt een nogal extreem plan. GaTa stelt Elz voor aan Trippie Redd.
Dave bereidt zich voor op zijn voorprogramma voor Meek Mill, maar krijgt last van stress. Hij vraagt GaTa om zijn sidekick te zijn op het podium. Die moet hierdoor de confronatie aangaan met het verleden en zijn grootste geheim onthullen aan zijn vrienden.

Anderen bekeken ook

  • De beste Vlaamse en internationale programma's van VTM, VTM 2, VTM 3, VTM 4, VTM GOLD en VTM Kids
  • Een aparte kidswereld waar ze uren zoet zijn
  • Kijk live, uitgesteld of bingewatch
  • Nu ook op je TV dankzij Samsung en LG Smart TV, Apple TV, Android TV, Airplay & Chromecast
  • En dat helemaal gratis