Dat Belooft voor Later

Dat Belooft voor Later

Hoe gedragen kinderen zich in verrassende en absurde situaties? En hoe goed kennen ouders hun kinderen? Dat test Staf Coppens in deze show voor het hele gezin.

Afleveringen

8 afleveringen

Aflevering 1

Elise (6), Mila (5) en Basile (6) mogen als eersten ravotten in de villa van Staf Coppens. Ze maken er kennis met de pratende konijnen Magda en Danny, die dolgraag met elkaar verenigd willen worden. Er is wel een probleem: dat mag eigenlijk niet. Hoe gaan de kinderen hiermee om?

Aflevering 2

Matthew (6), Emma (5) en Estee (6) moeten een praktisch probleem met een krachtmeter oplossen en worden onderworpen aan Stafs eigen versie van de rorschachtest. Hij neemt de kinderen nadien ook mee op een uitstap naar een plek 'far far away': de maan.

Aflevering 3

Vita, Quinten en Hannefleur mogen zich uitleven in de villa van Staf. Ze komen oog in oog te staan met een sprekend paard, nemen deel aan een taartenwedstrijd en ontdekken dat dinosaurussen misschien toch niet helemaal uitgestorven zijn.

Aflevering 4

Milan, Arian en Mitte moeten de handen uit de mouwen steken in de villa. Er is een nieuwe luster toegekomen die met een onzichtbaar touw moet opgehangen worden. Geen tijd om te ontspannen want ook 'vis', de goudvis van Staf, zit onverwacht met een probleem. Als beloning voor het harde werk neemt Staf de drie deugnieten mee naar de dierentuin. Ook daar wordt al snel hun hulp ingeroepen.

Aflevering 5

Het is de beurt aan drie tweelingen om zich uit te leven in de villa van Staf Coppens. In de villa moeten Amber & Feline, Jana & Finn en Bent & Stas hun krachten verenigen voor de krachtmeter en doen ze een bibberproef. Staf neemt hen ook mee op uitstap naar een echte goochelshow, waar ze deel uitmaken van een grote goocheltruc: onzichtbaar zijn.

Aflevering 6

Deze week trekt Staf met Frauke, Pablo en Meysam naar de dierenarts. In de villa spelen ze een dierenquiz en wordt hun nieuwsgierigheid op de proef gesteld door een snoepautomaat.

Aflevering 7

Hoe nieuwsgierig kan een 6-jarige zijn? Staf neemt de proef op de som door Cataleya, Rens en Saar alleen in zijn speelhuis te laten met een stolp waar ze niet onder mogen kijken. Hij toont er ook een magische kopieermachine, en gaat met hen op bezoek bij zijn goede vriend en voor de gelegenheid topchef, Jens Dendoncker. Jens is immers in de running voor de titel 'beste soep ter wereld'.

Aflevering 8

Senne, Flo en Paulien krijgen van Staf een spelletje 'voeldozen' voorgeschoteld. Daarbij moeten ze serieus op hun hoede zijn. Het trio krijgt ook hulp aangeboden van een sprekend hert om een quiz naar hun hand te zetten en komt op de kinderboerderij voor een dilemma te staan waar een geurtje aan zit.
  • De beste Vlaamse en internationale programma's van VTM, VTM 2, VTM 3, VTM 4, VTM GOLD en VTM Kids
  • Een aparte kidswereld waar ze uren zoet zijn
  • Kijk live, uitgesteld of bingewatch
  • Nu ook op je TV dankzij Samsung en LG Smart TV, Apple TV, Android TV, Airplay & Chromecast
  • En dat helemaal gratis