Danni Lowinski

Danni Lowinski

Een kapster keert terug naar school en behaalt haar advocatendiploma. Wanneer niemand haar wil, opent ze haar eigen kantoor in een winkelcentrum. Daar verleent ze de gewone man juridische bijstand.

Afleveringen

13 afleveringen

 • 1. De Worstencase

  Het is ondertussen acht maanden geleden dat Danni Lowinski de kaas van haar brood liet eten door haar vriend en advocaat Olivier Smets. Hij snoepte een zaak van haar af, waardoor Danni een klein fortuin aan haar neus zag voorbijgaan. Danni, Bieke en Niels maken kennis met Dries, een jonge gast die de fietsenwinkel uitbaat nu Fuat naar Amerika is verhuisd.
 • 2. Terminus

  Johan Rappe heeft acht jaar gespaard om zijn moeder Clara in het graf naast zijn vader te kunnen begraven. Vijf weken geleden is de vrouw gestorven, maar de directie van het rusthuis liet na hem te verwittigen. Meer nog, ze hebben Clara laten begraven op een anonieme rustplaats. Een zaakje dat stinkt en dus grondig moet worden onderzocht, vindt Danni.
 • 3. Het Weeskind

  Marianne Cools, de directrice van een weeshuis, zoekt Danni op, samen met een wolk van een baby. Momo's mama, een asielzoekster uit Somalië die al lange tijd in ons land verbleef, is vorige week overleden na een auto-ongeluk. Aangezien de vader van Momo onbekend is en haar grootouders in Somalië haar dichtste verwanten zijn, wordt de baby uitgewezen.
 • 4. Miss Rio

  Danni staat een meisje bij dat een missverkiezing in de club Rio heeft gewonnen, maar haar prijs niet krijgt vanwege haar siliconen borsten. Olivier weet duidelijk dat de advocate achter de twee aanslagen op zijn wagen zit, maar Danni en Sven doen alsof hun neus bloedt.
 • 5. Coma

  Niels heeft de hele nacht in het winkelcentrum gestudeerd voor zijn doktersexamen. Danni wordt opgezocht door de jonge Laura. Haar vriend Sébastien heeft haar enkele maanden geleden ten huwelijk gevraagd, maar kort na zijn aanzoek heeft hij een beroerte gekregen waardoor de jongeman in coma ligt. Toch wil Laura nog steeds met hem trouwen, maar zijn ouders dwarsbomen deze plannen.
 • 6. Taboe

  Danni gaat af op geschreeuw in het shoppingcenter. Jasmien Schollier beweert dat haar man Stefaan over een vuilzak is gestruikeld, maar Katja Deboosere, de baas van het winkelcentrum, beweert dat Jasmien haar man tegen de grond heeft geslagen. Ook al bevestigt Stefaan dat hij gewoon gevallen is, toch gelooft Danni er niets van. Zij wil koste wat het kost bewijzen dat Jasmien haar man mishandelt.
 • 7. Genkgate

  Roman ontdekt een oude videocamera in de kast en wil nog eens een familiefilm maken, zoals vroeger. Maar Danni is niet echt enthousiast. Ze krijgt het ervan op haar heupen dat haar vader haar continu filmt, zelfs op het werk. Een jonge vrouw beweert dat haar werkgever haar geslagen heeft en wil een rechtszaak aanspannen. Ze vraagt Danni om haar juridisch bij te staan.
 • 8. Alles moet weg

  Danni ontvangt een brief met slecht nieuws. Romans uitkering wordt verlaagd. Danni verdient namelijk te veel en moet bijgevolg meer voor Roman betalen. De advocate ontdekt in de toiletten van het shoppingcenter een vrouw en haar dochter die zich aan het wassen zijn. Een immomakelaar heeft hun huis en de winkel die ze huurden gekocht, hun huurcontract opgezegd en is meteen met de werken begonnen.
 • 9. Monster

  Enkele cliënten hebben ongeveer gelijktijdig hun facturen betaald en Danni wil dat geld spenderen aan de opwaardering van haar werkplek. Maar Roman heeft zijn zinnen op iets anders gezet. Danni wordt opgezocht door Rik Vandevenne. Sinds zijn buren hebben ontdekt dat hij in de gevangenis heeft gezeten voor verkrachting, terroriseren ze hem.
 • 10. Het Daklozen WK

  Hugo is de trainer van de nationale voetbalploeg en wil meedoen aan het WK. Het WK voor daklozen, welteverstaan. Binnenkort zijn het de kwalificatierondes, maar net dan dreigen de mannen zonder voetbalveld komen te zitten. Nu trainen ze immers op het voetbalveld van de bank, maar die wil er eerstdaags een parking van maken.
 • 11. Het moederskindje

  De vijftienjarige Stefanie wil dat Danni haar verdedigt. Het jonge meisje heeft een dochtertje, Sterre, maar die werd door Bijzondere Jeugdzorg bij pleegouders geplaatst. Stefanie is er zeker van dat ze dag en nacht voor Sterre wil en kan zorgen, en vraagt Danni om haar dochter terug te winnen.
 • 12. Verkeerde keuze

  Door de waterschade die het shoppingcenter heeft opgelopen, staat er een stelling op de plaats van Danni's tafel. Er komt echter een winkelruimte vrij waarin Danni haar intrek kan nemen. Roman is trots op zijn dochter en vergezelt haar op haar eerste dag in haar eigen kantoor. Dat kantoor blijkt niet de ruimte te zijn waar Danni ooit stond voor te dromen, maar een bezemhok er tegenover.
 • 13. Laatste wedstrijd

  Danni wordt in het shoppingcenter opgezocht door haar neef Stanny die ze al elf jaar niet meer heeft gezien. Sinds hij weg is bij het leger kan hij niet meer slapen, omdat hij wordt getergd door de gruwel die hij in Afghanistan heeft gezien. Hij heeft de hulp nodig van een psycholoog maar het leger weigert dit te vergoeden. Danni vecht voor haar neef, maar kan moeilijk opboksen tegen de staat.
 • De beste Vlaamse en internationale programma’s van VTM, VTM 2, VTM 3, VTM 4, VTM GOLD en VTM Kids
 • Een aparte kidswereld waar ze uren zoet zijn
 • Kijk live, uitgesteld of bingewatch
 • Nu ook op je TV dankzij Samsung en LG Smart TV, Apple TV, Android TV, Airplay & Chromecast
 • En dat helemaal gratis