Danger Force

Danger Force

Captain Man heeft een nieuwe groep superhelden hulpjes genaamd Danger Force. Captain Man en Schwoz openen een nepschool om de kids op te leiden om met hun superkrachten de misdaad te bestrijden.

Afleveringen

26 afleveringen

Nu dat Miles, Mika, Chapa en Bose superkrachten hebben gekregen, maken ze deel uit van de Danger Force. Onder leiding van Captain Man en Schwoz leren ze wat het zijn van een superheld inhoudt. Eerste les: liegen.

2. Ray draait door

Mevrouw Shapen komt er achter dat de Swellview Academie voor de Gaven nog geen vergunning heeft, en dus doen Ray, Schwoz en de Danger Force er alles aan om deze te krijgen.

3. Zeg mijn naam

Na een misgelopen interview staan de leden van Danger Force nu bekend als superhelden met verschrikkelijke namen als 'Oepsie Girl' en 'Knappe Kapselknul'. Danger Force doet er alles aan om aan andere superheldennamen te komen.

4. Een slechte avond

De leden van Danger Force gaan samen met Captain Man en Schwoz undercover als slechteriken, om zo een boekendief te kunnen vangen.

5. Mimespelers

Captain Man neemt de leden van Danger Force mee naar Parijs, om daar de nationale schatten van Frankrijk te beschermen. Door een misverstand blijft Bose echter helemaal alleen achter in het Man's Nest.

6. Chapa's Crush

Chapa gedraagt zich veel vriendelijker dan normaal, zo vriendelijk zelfs, dat ze een crimineel laat ontsnappen na een overval. De andere leden van Danger Force besluiten te onderzoeken waar dit gedrag vandaan komt.

7. Quaran-kini

Dankzij een gaslek moeten alle inwoners van Swellview in quarantaine. Captain Man gaat op zoek naar de crimineel die het gaslek heeft veroorzaakt.

8. Mika in het Midden

Wanneer de moeder van Schwoz op visite komt omdat ze ziek is, wordt Mika op de proef gesteld.

9. Terugkeer van de Kid

Henry is terug in Swellview, en Ray kan zijn geluk niet op. De vraag is: Waarom is Henry teruggekomen? En waarom lijkt hij niet op missies te willen gaan met de leden van Danger Force?
Na een uit de hand gelopen speech, breekt er een prankoorlog uit tussen de inwoners van Swellview en Rivalton.
Nu Swellview's beste pranker naar Rivalton is overgelopen, lijkt het eind van de prankoorlog nog lang niet in zicht.
Wanneer de arreslee van de Kerstman neerstort, moeten Captain Man en de leden van Danger Force er alles aan doen om Kerstmis redden van de kwaadaardige Krampus.
De strijd om Kerstmis uit de klauwen van Krampus te redden zet zich voort!

14. Howdee Partners

Volt ontdekt hoe ze snel geld kan verdienen via een nieuwe app. Er gaat echter iets fout, en al snel liggen de geheime identiteiten van de hele Danger Force op het spel.

15. Teamtest

Wanneer Captain Man model mag staan voor de cover van een befaamd superheldenmagazine, willen de leden van Danger Force ook op de cover. Ray zet alles op het spel om er zeker van te zijn dat hij zijn team kan vertrouwen.

16. Lil' Dynomite

Wanneer de leden van Danger Force Ray's filmavond vergeten, neemt Captain Man een nieuw hulpje aan: de altijd vrolijke Lil' Dynomite uit Andersstad.
Wanneer het peperdure paardrijzadel van haar vader wordt gestolen, doet Mika haar uiterste best het terug te vinden. Miles beweert echter dat hij het zadel eerder terug gaat vinden, zonder er ook maar iets voor te hoeven doen.

18. Monsty

Ray wordt opgeroepen voor zijn juryplicht, precies in de week waarin hij als Captain Man een inzamelingsactie moet presenteren. Mika heeft een oplossing: ze besluit Ray te klonen, met alle gevolgen van dien.

19. Radioactieve Kat

De moeder van Bose neemt per ongeluk een levensgevaarlijke radioactieve kat mee naar huis. De leden van Danger Force moeten de kat koste wat kost terug zien te krijgen naar het Man's Nest.
Miles begint steeds vaker het gevoel te krijgen dat hij dingen al heeft meegemaakt. Captain Man trekt de conclusie dat Miles vast zit in een tijd-loop, en besluit een bezoekje te brengen aan zijn oude vijand de Tijdrover.

21. SwAG ziet Spoken

Er dwaalt een spook rond op de Swellview Academie voor de Gaven. Schwoz en de leden van Danger Force helpen het spook over te steken naar het hiernamaals.
Na een uit de hand gelopen missie, besluit Captain Man te staken. Ter vervanging wordt Frankrijk's favoriete superheld Monsieur Man ingezet om de misdaad in Swellview te bestrijden.

23. Familiedrama

Het is ouderavond, en Chapa wil niet dat haar vrienden er achter komen dat ze geen ouders heeft. Schwoz huurt daarom een acteur in om Chapa's vader te spelen. Één probleempje: de acteur (Henry Hart's vader) kan niet acteren.

24. Buitenaardse Bose

Na een uit de hand gelopen grap, verschijnt er een levensgevaarlijke alien in het Man's Nest. De alien wordt al snel verliefd op Bose.

25. Manlunke Mannen

Captain Man loopt mee in de Swellviewse modeshow, in kleren van befaamd modeontwerper Chunk Manlunk. Danger Force komt er echter achter dat Manlunk een oplichter is die uit is op wraak.

26. Drive Hard: De Film

De leden van Danger Force moeten de nieuwe "Stewardess Prinses" film naar Hollywood vervoeren, en er koste wat kost voor zorgen dat deze niet uitlekt.
  • De beste Vlaamse en internationale programma's van VTM, VTM 2, VTM 3, VTM 4, VTM GOLD en VTM Kids
  • Een aparte kidswereld waar ze uren zoet zijn
  • Kijk live, uitgesteld of bingewatch
  • Nu ook op je TV dankzij Samsung en LG Smart TV, Apple TV, Android TV, Airplay & Chromecast
  • En dat helemaal gratis