Cupido Ofzo

Cupido Ofzo

Frances en Ruth verwelkomen unieke, enthousiaste en innemende singles in hun datingbureau.

Afleveringen

5 afleveringen

Aflevering 1

Frances en Ruth verwelkomen unieke, enthousiaste en innemende singles in hun datingbureau. De singles en hun dates hebben elk een beperking of stoornis, waardoor het voor hen moeilijker is om de liefde te vinden. Ruth en Frances stippelen voor hen een afspraakje op maat uit en begeleiden hen bij hun eerste stappen in het daten.

Aflevering 2

Ruth Beeckmans en Frances Lefebure nemen Cupido's pijl en boog over en dompelen singles met een beperking of stoornis onder in de wondere wereld van het daten.

Aflevering 3

Klaas heeft een tweede date met Ellen op zijn agenda staan. En Cupido lijkt hier al meteen met een minipijltje in de roos te schieten. Ook Baptist en Amelie wagen zich aan een tweede date. Superheld Dries heeft een afspraakje met Jolien, met wie er al van bij de start een klik leek te ontstaan. En die klik wordt alleen maar sterker tijdens het vervolg van hun date.

Aflevering 4

Dries heeft kosten noch moeite gespaard om het hart van Jolien te veroveren en organiseert zelf een nieuwe date bij hem thuis. Ook Bert en Soetkin spreken opnieuw met elkaar af. Voor Ellen breekt een belangrijke dag aan: Klaas wil het in een emotionele liefdesbrief aanvragen met haar. 'Cupido Ofzo' maakt vandaag ook kennis met Gregory en Sarah.

Aflevering 5

Dries en Jolien hebben een nieuwe date, waarbij vooral voor Dries veel op het spel staat. Ook Baptist en Amelie zetten een volgende stap in hun dating. Ze krijgen de vrienden van Baptist over de vloer. Gregory gaat op zijn beurt op bezoek bij Sarah en leert haar beter kennen. Bert en Soetkin staan dan weer voor een moeilijk gesprek.

Anderen bekeken ook

  • De beste Vlaamse en internationale programma's van VTM, VTM 2, VTM 3, VTM 4, VTM GOLD en VTM Kids
  • Een aparte kidswereld waar ze uren zoet zijn
  • Kijk live, uitgesteld of bingewatch
  • Nu ook op je TV dankzij Samsung en LG Smart TV, Apple TV, Android TV, Airplay & Chromecast
  • En dat helemaal gratis