Crime Night: Moordenaars open & bloot

Crime Night: Moordenaars open & bloot

Een behulpzame buur of vriend van de familie, een emotionele partner... soms zijn ze niet zo onschuldig als ze lijken. Een bloedstollende whodunit-reeks over waargebeurde moordzaken.

Afleveringen

3 afleveringen

Door enkele slechte investeringen verliest zakenman Gary Triano miljoenen. Wanneer korte tijd later zijn wagen ontploft, is de lijst met verdachten lang. Maar wie was de dader? De zoektocht leidt de politie tot in Zwitserland.
De zestienjarige Dinah Peterson sluipt op Valentijnsdag het huis uit om bij haar vriendje langs te gaan. Wanneer ze niet meer naar huis terugkeert, trekt haar vader aan de alarmbel. Hij vindt haar uiteindelijk in de tuin, met een mes in haar rug. Wie vermoordde de populaire tiener? Het onderzoek neemt jaren in beslag.
Vince en Margaret Sherry worden in hun eigen huis neergeschoten. Het is de onderzoekers vrij snel duidelijk dat ze professioneel om het leven werden gebracht. - FBI-medewerker Melissa Mooney keek uit om in te trekken in haar nieuw huis. Op de dag van haar verhuis treffen enkele collega's haar echter dood aan op haar bed.

Anderen bekeken ook

  • De beste Vlaamse en internationale programma's van VTM, VTM 2, VTM 3, VTM 4, VTM GOLD en VTM Kids
  • Een aparte kidswereld waar ze uren zoet zijn
  • Kijk live, uitgesteld of bingewatch
  • Nu ook op je TV dankzij Samsung en LG Smart TV, Apple TV, Android TV, Airplay & Chromecast
  • En dat helemaal gratis