Crime Night: Mee met de flikken

Crime Night: Mee met de flikken

De hulpdiensten van Lincolnshire zetten zich iedere dag in om de inwoners van de stad te beschermen, maar met beperkte middelen en een sterke toename van het aantal misdrijven, is het voor hen vaak dweilen met de kraan open.

Afleveringen

3 afleveringen

Op een vrijdagavond heeft sergeant Dan Robinson, die verantwoordelijk is voor het cellenblok in West Parade, het behoorlijk druk. Een feestganger heeft geen zin om de nacht in de cel door te brengen en bezorgt een van de agenten een kopstoot, een milieuactivist gaat naakt en een gevangene verstopt drugs op een wel heel intieme plaats.
Agenten Mike Templeman en Becky Hill krijgen af te rekenen met een reeks geweldplegingen. In een appartement treffen ze een zwaargewonde man aan, in het centrum van de stad vindt er een racistische aanval plaats en nabij een nachtclub breekt er een zwaar gevecht uit. Mike raakt zelf ook gewond aan zijn been.
Agenten Jess Hellawell en Simon Berger gaan op zoek naar een man die verdacht wordt van aanranding en stalking. Ze hopen hem zo te vatten voor hij een nieuw slachtoffer kan maken.

Anderen bekeken ook

  • De beste Vlaamse en internationale programma's van VTM, VTM 2, VTM 3, VTM 4, VTM GOLD en VTM Kids
  • Een aparte kidswereld waar ze uren zoet zijn
  • Kijk live, uitgesteld of bingewatch
  • Nu ook op je TV dankzij Samsung en LG Smart TV, Apple TV, Android TV, Airplay & Chromecast
  • En dat helemaal gratis