Crime Night: Ik overleefde een seriemoordenaar

Crime Night: Ik overleefde een seriemoordenaar

Aangrijpende verhalen van mensen die het pad kruisten van beruchte seriemoordenaars, maar die het geluk aan hun zijde hadden en erin slaagden om te overleven.

Afleveringen

4 afleveringen

1. Desert Demon

In september 1992 wordt de 17-jarige Jennifer Asbenson ontvoerd en naar het meest desolate deel van Palm Desert, CA, gebracht. Haar aanvaller, de 32-jarige Andrew Urdiales, heeft al meerder vrouwen gedood voordat hij zijn laatste slachtoffer in zijn auto lokte. Jennifer vertelt in haar eigen woorden over haar gevecht om in leven te blijven en te ontsnappen aan de klauwen van haar ontvoerder.
In november 2011 dacht de 48-jarige Scott Davis dat hij op weg was naar een job als boerderijverzorger, verkregen via het online advertentienetwerk Craigslist. Hij liep echter recht in de moorddadige val van de psychopathische seriemoordenaar Richard Beasley.
In 1997 veranderde een leuke avond met haar vriend voor Holly Dunn, junior aan de Kentucky Universiteit, in een nachtmerrie. Ze ontsnapte aan haar aanvaller en besefte later dat ze de enige overlevende was van de Mexicaanse seriemoordenaar Ángel Reséndiz, aka de Railway Killer of de Railroad Killer.
Wanneer de zeventienjarige Lisa McVey Noland in november 1984 na haar nachtshift in een donutshop in Tampa, Florida, naar huis fietst, wordt ze van haar fiets gesleurd en ontvoerd. Haar aanvaller, de 31-jarige Bobby Joe Long, had op dat moment al minstens tien vrouwen vermoord. Lisa vertelt hoe ze uiteindelijk aan hem wist te ontkomen.

Anderen bekeken ook

  • De beste Vlaamse en internationale programma's van VTM, VTM 2, VTM 3, VTM 4, VTM GOLD en VTM Kids
  • Een aparte kidswereld waar ze uren zoet zijn
  • Kijk live, uitgesteld of bingewatch
  • Nu ook op je TV dankzij Samsung en LG Smart TV, Apple TV, Android TV, Airplay & Chromecast
  • En dat helemaal gratis