Crime Night: De eerste op de moordplek

Crime Night: De eerste op de moordplek

Een blik op het werk van de politie en de speciale onderzoeksteams die als eerste een plaats delict betreden. Hoe gaan zij te werk om moordzaken op te lossen?

Afleveringen

5 afleveringen

Een Amerikaans stadje wordt opgeschrikt wanneer een geliefd koppel neergeschoten wordt in hun eigen huis. Op het eerste gezicht lijkt het erop dat ze het slachtoffer werden van een homejacking, maar het wordt de onderzoekers al gauw duidelijk dat er meer aan de hand is.
In 2015 wordt de hechte gemeenschap van North Ridgeville, Ohio, opgeschrikt door de brutale moord op een jonge vrouw, wier naakte lichaam werd aangetroffen achter een berg sneeuw in een doodlopende straat. Onderzoekers starten een klopjacht naar de dader.
Een populaire leerkracht wordt dood aangetroffen in haar bad. Op het eerste gezicht lijkt het om zelfmoord te gaan, maar een van de onderzoekers twijfelt aan deze hypothese. Kan hij bewijsmateriaal vinden en de dader opsporen?
Een cipier wordt dood aangetroffen in zijn eigen woning in Miamisburg. Vermoedelijk werd hij het slachtoffer van een inbraak. De daders hebben de man onthoofd. Speurders voeren een race tegen de klok om de mysterieuze misdaad te doorgronden.
Een gemeenschap is in shock nadat een zestienjarige zwaar mishandeld en uiteindelijk in koelen bloede neergeschoten werd in een steegje. De emoties lopen hoog op wanneer de onderzoekers de daders op het spoor komen.

Anderen bekeken ook

  • De beste Vlaamse en internationale programma's van VTM, VTM 2, VTM 3, VTM 4, VTM GOLD en VTM Kids
  • Een aparte kidswereld waar ze uren zoet zijn
  • Kijk live, uitgesteld of bingewatch
  • Nu ook op je TV dankzij Samsung en LG Smart TV, Apple TV, Android TV, Airplay & Chromecast
  • En dat helemaal gratis