Copy Copy

Copy Copy

Vlaamse drama TV-serie over Sylvia Denier, die een oude hippie, Bob Waagmans, aanneemt als secretaris in haar bedrijf. Bob blijkt een oude schoolvriend van Sylvia en het klikt meteen.

Afleveringen

13 afleveringen

 • 1. VOLHOUDEN

  Boswachter Bob krijgt in de Ardennen bezoek van zijn moeder die hem vertelt dat zijn ex ervandoor gaat en het nu zijn beurt is om voor hun twee dochters Janis en Dusty te zorgen. Via de Arbeidsdienst krijgt hij een job bij Sylvia, als secretaris. Bob en Sylvia zijn overigens geen totale vreemden voor elkaar, want als tieners hebben ze samen het laatste jaar humaniora doorgebracht.
 • 2. ZWIJGEN EN PRINTEN

  Er is een vergadering gepland met diverse hoofden van copywriters-bureaus, allemaal mannen met vrouwelijke secretaresses. Misverstanden zijn dan ook onvermijdelijk. Bob wordt bijvoorbeeld prompt als "chef" aanzien en Sylvia als zijn secretaresse, waarna hij samen met zijn "collega's" zijn "neus gaat poederen". Sylvia merkt dat en ergert zich aan het "geflirt", tot Bob er nog maar eens in slaagt "te scoren".
 • 3. KLASGENOTEN

  De klas waarin Sylvia en Bob samen school hebben gevolgd, organiseert een reünie. Het feestje zal in Bobs huis doorgaan. Tijd voor nostalgie... en de nodige misverstanden. Wat waren de dromen van toen en wat is er van geworden? Zal men nog eens tot de bodem gaan en doorzakken zoals indertijd? Janis heeft groot nieuws. Voorlopig mag alleen Dusty het weten.
 • 4. FANTASTISCH

  Sylvia wil deelnemen aan een werkseminarie over "Hoe meer met jezelf in contact blijven een grotere omzet in het bedrijf kan verzekeren". Twee werkdagen, één overnachting, en Bob moet mee, vindt ze. Willem Frederick zeurt omdat ze nu ook al nachten wegblijft. De zwangerschapstest van Janis is positief. Sylvia en Bob komen op het seminarie tot een "emotionele confrontatie". Een dringende beslissing op kantoor brengt hen echter met beide voeten op de grond.
 • 5. Let's have a party

  Bob is één maand in dienst én dat moet gevierd worden. Zowel voor hem als voor Sylvia betekent dit immers een record. Sylvia nodigt hem en zijn dochter bij haar thuis uit. Het wordt een merkwaardige confrontatie van twee totaal verschillende gezinnen. Bovendien heeft Bob vernomen dat Janis zwanger is. Wie de van de van het kind is, wil ze echter niet prijsgeven.
 • 6. VREEMD GAAN

  Bobs vrouw Caroline komt langs om de rest van haar kleren op te halen. Zelfs de zwangerschap van haar dochter kan haar niet doen blijven. Ze is cynisch, denkt alleen nog aan carrière en hint dat er wel eens een nieuwe man in haar leven zou kunnen zijn. Bob weet niet of hij blij moet zijn dat ze wegblijft of treurig omdat hij vastzit. Sylvia en haar man hebben het over vreemdgaan. Zij ergert zich steeds meer aan de saaiheid van haar twee Willem-Fredericken en vindt troost bij Bob. Deze probeert ondertussen te weten te komen wie de van van Janis' kind is.
 • Bobs excentrieke moeder komt op bezoek en begint zich met alles en iedereen te bemoeien, zeer tot ongenoegen van Bob, Janis en Dusty. Dusty moet een verhandeling schrijven over de "De Sixties" en daar kan Bob haar uiteraard mee helpen. Bob ontmoet eindelijk de vermoedelijke "vader", Billy 'Bobo' Lardinoit, "Hell's Angel" met een gouden hart. Henk en Diane maken zich zorgen over het overnamebod.
 • 8. WE SHALL OVERCOME

  Bob en Bobo vergezellen Janis naar de gynaecoloog. Bob gaat ook praten met de schooldirectrice en maakt van de gelegenheid gebruik om het nog eens "terlopps" over zijn verhandeling te hebben. Op kantoor moet stagiair Henk De Man geëvalueerd worden. Hoe zit het met het overnamebod op "Copy-Copy"? Het blijft spannend, want met de financiën gaat het niet zo goed. Of Henk kan blijven of niet, hangt af van de Campagne Coorevis. Dusty en Willem Frederick Junior houden contact.
 • Caroline komt weer thuis om nog enkele kleren op te pikken, maar het lijkt erop dat ze vroeger wil terugkeren dan gepland. Ze vraagt of ze kan blijven logeren. De campagne voor natuurzeep Coorevis staat in de startblokken. Gaan Bobo en Janis trouwen en komen ze inwonen? En hoe zit het met Bobonne? Bob krijgt ineens heel veel vrouwen op zijn dak. Willem Frederick heeft eindelijk iets "avontuurlijk" te melden. De faxverslaving van Henk wordt ontdekt.
 • Het stadsbestuur heeft alle plaatselijke bureaus aangeschreven met de vraag een campagnevoorstel in te dienen om de bevolking meer vertrouwd te maken met selectieve huisophaling. Henk, Diane, Bob en Sylvia beginnen ideeën te ventileren. De thuissituatie van Bob is tijdelijk opgelost: zijn moeder gaat in de buurt op een appartement wonen, Caroline gaat met tegenzin weg en Janis en Bobo beslissen vooralsnog niet te trouwen. Van Brabant Senior is naar de préselecties van "Cijfers en Letters" geweest en kijkt nu vol spanning uit naar de bevestigingsbrief.
 • 11. GOLVEN

  Het stadsbestuur heeft beslist dat "Copy-Copy" en het kantoor van Smulders hun campagneplannen nog eens mondeling moeten komen verdedigen. Sylvia gaat er alleen naartoe. Diane Pleyzier neemt Sylvia mee naar een lezing over radicaal-feminisme en mannenhaat. Door omstandigheden is de enige andere aanwezige... Caroline De Smet. De drie - van mekaar niet wetende wie ze zijn- gaan op café. Sylvia vertelt dat ze eigenlijk een fotografe nodigen zouden hebben, indien het stadsbestuur hun campagne aanvaardt. Caroline is geïnteresseerd. Willem Frederick Senior krijgt zijn brief. Hij is kandidaat voor "Cijfers en Letters".
 • Moeder Waagmans vindt dat haar verhuis moet gevierd worden, maar haar studio is te klein. Dus moet het maar bij Bob gebeuren. De broer van Bob is ook uitgenodigd. Hij heeft perfecte kinderen en een perfecte vrouw en ze bekijken de gebeurtenussen ten huize dan ook met meer dan een beetje argwaan. Temeer daar een oude vriend van Bob, Jeanke Defour - non-conformist en zelfs niet vies van een jointje- toevallig ook op bezoek is. Op kantoor draait de brainstorm voor de huisvuilcampagne op volle toeren en Henk laat zich daarbij niet onbetuigd. Willem Frederick Senior blijft zich onversaagd voorbereiden op "Cijfers en Letters".
 • Heugelijk nieuws: "Copy-copy" heeft een prijs gewonnen. Er komt dus een feest voor iedereen: De drie van Brabans, de drie Waagmansen, Caroline, Bobo, Henk en Diane. Iedereen praat met iedereen en allerlei onderwerpen komen aan bod: Gaan Bobo en Janis trouwen? Wat gebeurt er met de baby? Hoe loop het met Caroline en Bob verder? En met Bob en Sylvia? En met Syvia en Willem Frederick? En met het reclamebureau?
 • De beste Vlaamse en internationale programma’s van VTM, VTM 2, VTM 3, VTM 4, VTM GOLD en VTM Kids
 • Een aparte kidswereld waar ze uren zoet zijn
 • Kijk live, uitgesteld of bingewatch
 • Nu ook op je TV dankzij Samsung en LG Smart TV, Apple TV, Android TV, Airplay & Chromecast
 • En dat helemaal gratis