Copy copy

Copy copy

Oude hippie Bob (Herman Gilis) moet voor het eerst in zijn leven aan het werk en belandt zo op het reclamebureau van zijn vroegere klasgenote Sylvia (Ann Nelissen).

Afleveringen

13 afleveringen

1. Volhouden

Boswachter Bob krijgt in de Ardennen bezoek van zijn moeder die hem vertelt dat zijn ex ervandoor gaat en het nu zijn beurt is om voor hun twee dochters Janis en Dusty te zorgen. Via de Arbeidsdienst krijgt hij een job bij Sylvia, als secretaris. Bob en Sylvia zijn overigens geen totale vreemden voor elkaar, want als tieners hebben ze samen het laatste jaar humaniora doorgebracht.

2. Zwijgen en printen

Er is een vergadering gepland met diverse hoofden van copywritersbureaus, allemaal mannen met vrouwelijke secretaresses. Misverstanden zijn dan ook onvermijdelijk.

3. Klasgenoten

De klas waarin Sylvia en Bob samen school hebben gevolgd, organiseert een reünie. Het feestje zal in Bobs huis doorgaan. Tijd voor nostalgie... en de nodige misverstanden. Wat waren de dromen van toen en wat is er van geworden? Zal men nog eens tot de bodem gaan en doorzakken zoals indertijd? Janis heeft groot nieuws. Voorlopig mag alleen Dusty het weten.

4. Fantastisch

Sylvia wil deelnemen aan een werkseminarie over "Hoe meer met jezelf in contact blijven een grotere omzet in het bedrijf kan verzekeren". Twee werkdagen, één overnachting, en Bob moet mee, vindt ze. Willem Frederick zeurt omdat ze nu ook al nachten wegblijft.

5. Let's have a party

Bob is één maand in dienst én dat moet gevierd worden. Zowel voor hem als voor Sylvia betekent dit immers een record. Sylvia nodigt hem en zijn dochter bij haar thuis uit. Het wordt een merkwaardige confrontatie van twee totaal verschillende gezinnen. Bovendien heeft Bob vernomen dat Janis zwanger is. Wie de van de van het kind is, wil ze echter niet prijsgeven.

6. Vreemd gaan

Bobs vrouw Caroline komt langs om de rest van haar kleren op te halen. Zelfs de zwangerschap van haar dochter kan haar niet doen blijven. Ze is cynisch, denkt alleen nog aan haar carrière en hint dat er wel eens een nieuwe man in haar leven zou kunnen zijn. Bob weet niet of hij blij moet zijn dat ze wegblijft of treurig omdat hij vastzit. Sylvia en haar man hebben het over vreemdgaan.
Bobs excentrieke moeder komt op bezoek en begint zich met alles en iedereen te bemoeien, zeer tot ongenoegen van Bob, Janis en Dusty. Dusty moet een verhandeling schrijven over de "De Sixties" en daar kan Bob haar uiteraard mee helpen. Bob ontmoet eindelijk de vermoedelijke "vader", Billy 'Bobo' Lardinoit, Hell's Angel met een gouden hart. Henk en Diane maken zich zorgen over het overnamebod.

8. We Shall Overcome

Bob en Bobo vergezellen Janis naar de gynaecoloog. Bob gaat ook praten met de schooldirectrice en maakt van de gelegenheid gebruik om het nog eens 'terloops' over zijn verhandeling te hebben. Op kantoor moet stagiair Henk De Man geëvalueerd worden. Hoe zit het met het overnamebod op 'Copy-Copy'?

9. Champagne op de campagne

Caroline komt weer thuis om nog wat kleren op te pikken, maar het lijkt erop dat ze vroeger wil terugkeren dan gepland. Ze vraagt of ze kan blijven logeren. De campagne voor natuurzeep Coorevis staat in de startblokken. Gaan Bobo en Janis trouwen en komen ze inwonen? En hoe zit het met Bobonne? Bob krijgt ineens heel veel vrouwen op zijn dak.

10. Smartlap of rock-'n-roll

Het stadsbestuur heeft alle plaatselijke bureaus aangeschreven met de vraag een campagnevoorstel in te dienen om de bevolking meer vertrouwd te maken met selectieve huisophaling. Henk, Diane, Bob en Sylvia beginnen ideeën te ventileren.

11. Golven

Het stadsbestuur heeft beslist dat Copy copy en het kantoor van Smulders hun campagneplannen nog eens mondeling moeten komen verdedigen. Sylvia gaat er alleen naartoe. Diane Pleyzier neemt Sylvia mee naar een lezing over radicaal-feminisme en mannenhaat. Door omstandigheden is de enige andere aanwezige... Caroline De Smet. De drie - van mekaar niet wetende wie ze zijn - gaan op café.

12. Broeder hubert, broeder hubert

Moeder Waagmans vindt dat haar verhuis moet gevierd worden, maar haar studio is te klein. Dus moet het maar bij Bob gebeuren. De broer van Bob is ook uitgenodigd. Hij heeft perfecte kinderen en een perfecte vrouw en ze bekijken de gebeurtenussen ten huize dan ook met meer dan een beetje argwaan.

13. Deining in de vijver

Heugelijk nieuws: 'Copy-copy' heeft een prijs gewonnen. Er komt dus een feest voor iedereen: de drie van Brabans, de drie Waagmansen, Caroline, Bobo, Henk en Diane. Iedereen praat met iedereen en allerlei onderwerpen komen aan bod.

Anderen bekeken ook

  • De beste Vlaamse en internationale programma's van VTM, VTM 2, VTM 3, VTM 4, VTM GOLD en VTM Kids
  • Een aparte kidswereld waar ze uren zoet zijn
  • Kijk live, uitgesteld of bingewatch
  • Nu ook op je TV dankzij Samsung en LG Smart TV, Apple TV, Android TV, Airplay & Chromecast
  • En dat helemaal gratis