Columbo

Columbo

Peter Falk als de legendarische detective Columbo. Met zijn verfrommelde regenjas, sigarenstompje en krakkemikkige auto ziet hij er misschien incompetent uit, maar onderschat hem niet...

Afleveringen

3 afleveringen

1. Murder by the Book

Terwijl ze met haar man James aan de lijn hangt, hoort Joana Ferris hoe hij wordt doodgeschoten. Ze vermoedt verkeerdelijk dat haar man op dat moment op kantoor is en beseft niet dat ze de moordenaar, misdaadauteur Ken Franklin, hierdoor een alibi verschaft.

2. Death Lends a Hand

Arthur Kennicutt vertrouwt zijn jonge vrouw niet meer en besluit haar te laten schaduwen door een privédetective. Wanneer die de vrouw probeert te chanteren, weigert ze op zijn voorstel in te gaan. Ze besluit haar man alles te vertellen. In een vlaag van woede vermoordt privédetective Brimmer haar.

3. Dead Weight

De bekende oorlogsgeneraal Roger Dutton vermoordt zijn zakenpartner, uit angst dat die verschillende illegale bedrijfspraktijken aan het licht zou brengen. Een jonge, ietwat neurotische vrouw is de enige getuige van de schietpartij en ze aarzelt niet om de politie op de hoogte te brengen over wat ze heeft gezien.

Anderen bekeken ook

  • Simply the best van VTM live of uitgesteld
  • Movie nights & serie marathons ook voor de kids
  • One SHORTIE a day… doet niets speciaal, maar is wel plezant
  • En op écht al je schermen Smartphone, laptop, tablet, smart tv, casting én tv-boxen - dus ja, echt allemaal
  • Hallo VTM GO+ Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.