Clan

Clan

Sinds de dood van hun ouders vormden vijf zussen een hechte clan. Tot één van hen trouwt. De vier zien de duivelse echtgenoot als bron van alle ellende en beramen een plan om hem uit de weg te ruimen.

Afleveringen

10 afleveringen

1. Bloedband

In het rustige Vredegem maken de vijf zussen Goethals zich klaar voor de begrafenis van Jean-Claude Delcorps. Een paar kilometer verderop in het verzekeringskantoor 'Dewitt & Zonen' proberen Thomas en Mathias Dewitt hun familiebedrijf te redden. Ze krijgen van de verzekeringscontrole een deadline opgelegd om hun licentie te behouden.

2. Inferno

Verzekeringsbroers Thomas en Mathias leggen zus Eva op de rooster en confronteren haar met een schadeclaim. Er hangt spanning in de lucht tussen Bekka en Mathias, maar geen van beiden weten dat ze met vuur spelen en rechtstreekse rivalen zijn in het dossier rond Jean-Claude.

3. Leverdag

Mathias en Thomas Dewitt voelen de volgende schoonzus aan de tand in de hoop dat zij een steek laat vallen. Maar de Goethalsen zwijgen als vermoord en blikken angstig terug op het spoor van vernieling dat hun complot heeft achtergelaten. Eva en Bibi geven niet op na één poging en kunnen de medische kennis van verpleegster Veerle gebruiken. Veerle komt voor een moeilijk dilemma te staan.

4. Hoogspanning

De broers Dewitt schakelen het onderzoek naar de dood van Delcorps een versnelling hoger. Wanneer de jongste Goethals de verzekeringen over de vloer krijgt, staan 'Bekka' en haar zogenaamde begrafenisondernemer Mathias voor een onaangename verrassing.

Anderen bekeken ook

  • De beste Vlaamse en internationale programma's van VTM, VTM 2, VTM 3, VTM 4, VTM GOLD en VTM Kids
  • Een aparte kidswereld waar ze uren zoet zijn
  • Kijk live, uitgesteld of bingewatch
  • Nu ook op je TV dankzij Samsung en LG Smart TV, Apple TV, Android TV, Airplay & Chromecast
  • En dat helemaal gratis