Chez Bompa Lawijt

Chez Bompa Lawijt

Vlaamse komische serie die zich afspeelt in een hotel in de Ardennen.

Afleveringen

16 afleveringen

1. De rollen omgedraaid

Albert en Francine zijn aan vakantie toe. Ze laten hun hotel gedurende enkele dagen runnen door de dokter en zijn echtgenote, terwijl zij hun intrek nemen in de gastenkamers...

2. Moeit u niet albert

Viviane wil dat André meegaat naar de discotheek. Een sjieke mevrouw en haar chauffeur nemen voor enkele dagen hun intrek in het hotel.

3. Rien ne va plus

Meneer Jordens heeft in het casino veel geld gewonnen. Hij wil in het hotel van Albert en Francine logeren tot zijn fortuin op is. Albert vindt dit natuurlijk schitterend.

4. Alles kwijt

Albert heeft zware gokschulden. Hij krijgt nog één laatste kans. Het is alles of niets. Ook het oudere koppel heeft bij het kaartspel veel geld verloren en verlaat het hotel.

5. Star Wars

Het personeel heeft een verrassing in petto voor Albert. De voorzitter van de Belgische Koffiemolenclub is veel te laat voor zijn afspraak met nonkel Karel.

6. De kleine

Meneer De Groot wil voor een toeristisch televisieprogramma opnamen maken in het hotel van Albert en Francine. Een jongen zet het hotel op stelten.

7. NONKEL PHILLEMON

Nonkel Phillemon komt voor een weekje logeren. Vioolspelen is al sinds dertig jaar zijn grote passie. Een jong koppel overweegt om hun trouwfeest in het hotel van Albert en Francine te laten doorgaan.
De kamers op de derde verdieping zijn eindelijk af. Albert organiseert een fietsrally. Nonkel Phillemon daagt nonkel Karel uit voor een partijtje croquet.
Albert verandert het reglement van 'De 100 km van Herbeumont'.

10. Dubbele jubilee

Albert en Francine zijn dertig jaar getrouwd en geven een groot feest. Ook Ward en Marie-Louise vieren hun huwelijksverjaardag.

11. De verbouwing

Francine vraagt aan André om de privévertrekken te verbouwen. Dat belooft!

12. Marjan

Francine en Albert hebben een buurman. De meeste vrouwen vinden hem zeer charmant. De echtgenote van André, Marjan, komt op bezoek.

13. Jong van geest

Viviane heeft een nieuwe vriend. Francine wil, net als vroeger, gaan ijsschaatsen. Ondanks het protest van Ward koopt Marie-Louise een hond.

14. Biljarten

André gaat op de vuist met een lastige klant en dreigt ontslagen te worden. Ludo Dielis neemt in Herbeumont deel aan een biljarttornooi.

15. De vrienden van...

Alle ex-minnaars van André's echtgenote hebben zich verenigd in een club. Ze organiseren hun jaarlijkse feest in het hotel 'Chez Bompa Lawijt'.

16. Grand chef

Een inspecteur van een gerenommeerde culinaire gids bezoekt het hotel 'Chez Bompa Lawijt'. Dit zorgt uiteraard voor de nodige spanningen en misverstanden.

Anderen bekeken ook

  • De beste Vlaamse en internationale programma's van VTM, VTM 2, VTM 3, VTM 4, VTM GOLD en VTM Kids
  • Een aparte kidswereld waar ze uren zoet zijn
  • Kijk live, uitgesteld of bingewatch
  • Nu ook op je TV dankzij Samsung en LG Smart TV, Apple TV, Android TV, Airplay & Chromecast
  • En dat helemaal gratis