Celebrity Ex on the Beach

Celebrity Ex on the Beach

De populairste sterren uit het VK en de VS vertrekken voor een zomer vol liefde met enkele onaangename verrassingen. Wiens ex zal er nu weer arriveren?

Afleveringen

15 afleveringen

1. Love at First Sight

Acht single sterren ontmoeten elkaar in een luxe villa. De vonken vliegen er vanaf voor Joey, Calum treft iets verrassends en Lateysha valt voor een 'foute vent'. De eerste beroemde ex arriveert, maar eindigt dit in tranen?

2. Breaking Point

Het wordt Ellie teveel om Joey en Lorena zo klef te zien doen. Lateysha krijgt een taart in het gezicht van Michael, maar dankzij een sexy nieuwkomer stijgt ze op naar de zevende hemel. Calum en Marissa flirten nog steeds.
Calum zit tussen twee exen in: Marissa en nieuwkomer Victoria. Marissa is daar niet blij mee. Joey heeft een belangrijke vraag voor Lorena en Ashley komt in de friendzone terecht.

4. May The Best Man Win

Joey en Lorena zijn officieel samen, maar iemand staat hun geluk in de weg. David durft niet door te gaan met Lateysha, Ashley heeft geluk en Michael en Victoria leren elkaar beter kennen.

5. Head to Head

Italy beseft eindelijk dat hij de strijd om Lorena verloren heeft, Ashley wordt afgewezen door Georgia, Ellie krijgt eindelijk de verontschuldiging waar ze zolang op wachtte en het Terrortablet zorgt voor double trouble in de villa.
Er arriveert een ster op het bootfeest, Georgia beseft dat ze een fout heeft gemaakt en Itay en Victoria's tijd samen is ten einde.
Het loopt stuk tussen Lateysha en David als realitykoningin Tiffany Pollard arriveert en voor drama zorgt door Davids ware gevoelens voor Lateysha te onthullen. Twee exen moeten de villa voorgoed verlaten.

8. Battle of the Divas

De emoties lopen hoog op wanneer Victoria twijfelt tussen Michael en een nieuweling. Lateysha ontploft als Marissa met David flirt en Joey voert een romantische rap op voor Lorena.

9. Heartbreak

De meest dramatische en emotionele aankomst die het strand ooit zag, maakt Lorena verdrietig, maar is dit het einde van JOLO? Michael stort zijn hart uit bij Ellie, maar is hij over Victoria heen?

10. Double Trouble

Joeys onzekerheden krijgen de overhand als Lorena muziek wil maken met Patrick. David biedt Lateysha eindelijk zijn excuses aan en er arriveren onverwacht twee exen op het strand.

11. Calum's Choice

Van de Terrortablet moet Calum een van z'n exen naar huis sturen. Georgia en Ashley worden emotioneel. De 'vriendschap' tussen Michael en Ellie wordt hechter en er komt als verrassing nog een nieuwkomer aan.
Miles de nieuwkomer maakt indruk op Marissa. David krijgt dubbel op z'n donder en de meiden staan voor een lastige beslissing.
Een van de jongens wordt naar huis gestuurd, de meisjes in tranen achterlatend. Het wordt allemaal te veel voor een van de oorspronkelijke acht. Sophie heeft misschien eindelijk de man van haar dromen ontmoet.
Georgia en Miles leren elkaar beter kennen, maar loopt dit wel goed af? Marissa is tot het gaatje gegaan en Joey en Lorena gaan naar het strand voor de laatste nieuwkomer.

15. The Finale

Joey krijgt de schok van zijn leven. Een ex maakt een spectaculaire terugkeer voor de grote finale. Georgia wordt emotioneel, maar zal ze haar happy end krijgen samen met alle andere koppels?
  • De beste Vlaamse en internationale programma's van VTM, VTM 2, VTM 3, VTM 4, VTM GOLD en VTM Kids
  • Een aparte kidswereld waar ze uren zoet zijn
  • Kijk live, uitgesteld of bingewatch
  • Nu ook op je TV dankzij Samsung en LG Smart TV, Apple TV, Android TV, Airplay & Chromecast
  • En dat helemaal gratis