Celebrity Car Match

Celebrity Car Match

William Boeva voert vijf bekende Vlamingen naar het autosalon in een exclusieve wagen. Hij gaat samen met hen op zoek naar de wagen die het beste bij hen past.

Afleveringen

5 afleveringen

1. Jamie-Lee Six

William Boeva gaat op zoek naar dé ideale wagen voor elke celebrity. Als eerste stelt hij Influencer Jamie-Lee Six aan haar drie potentiële carmatches. Gaat zij voor het Duits bommeke, een supersnelle bloem of de stille deugeniet?

2. Maarten Vancoillie

William Boeva gaat op zoek naar dé ideale wagen voor elke celebrity. Vandaag match hij Qmusic-presentator Maarten Vancoillie aan de wagen van zijn dromen. Wordt het een ruimteschip, een Roemeense jogger of toch eerder de Sven Ornelis van de gezinswagens?

3. Bart Kaëll

William Boeva gaat op zoek naar dé ideale wagen voor elke celebrity. Deze keer matcht hij Bart Kaëll aan zijn droomwagen. Gaat Bart voor de Chinese dromenbouwer, een ster aan de hemel of een gestroomlijnde Koreaan?

4. Kamal Kharmach

William Boeva gaat op zoek naar dé ideale wagen voor elke celebrity. Vandaag matcht hij comedian Kamal Kharmach aan zijn droomwagen. Kiest hij voor de sportieve Koreaan, de duurste Mazda ooit of heeft Kamal toch liever iets elektrisch?

5. Sergio

William Boeva gaat op zoek naar dé ideale wagen voor elke celebrity. Vandaag is Sergio Quisquater aan de beurt. Welke wagen weet zijn hart te veroveren: het wild paard, de mega leeuw of eerder de Japanse beer?

Anderen bekeken ook

  • De beste Vlaamse en internationale programma's van VTM, VTM 2, VTM 3, VTM 4, VTM GOLD en VTM Kids
  • Een aparte kidswereld waar ze uren zoet zijn
  • Kijk live, uitgesteld of bingewatch
  • Nu ook op je TV dankzij Samsung en LG Smart TV, Apple TV, Android TV, Airplay & Chromecast
  • En dat helemaal gratis