Can't Pay? We'll Take It Away!

Can't Pay? We'll Take It Away!

Britse realityreeks waarin gerechtsdeurwaarders uit Engeland en Wales worden gevolgd tijdens hun dagelijkse werkzaamheden.

Afleveringen

4 afleveringen

Gary Brown en stagiaire Cona Jackson trekken naar Zuid-Londen. Ze bellen aan bij een jongeman die nog steeds thuis woont, maar wel al een schuld van 11.000 pond heeft opgebouwd. Cary en Cona krijgen het zwaar te verduren en de situatie dreigt compleet uit de hand te lopen wanneer de man begint te dreigen met een mes.
In Birmingham gaan Matt Heighway en Garry Ball op pad om een schuld van 2.000 pond aan parkeerboetes te innen. Het komt tot een zware confrontatie wanneer Matt een wielklem zet op de twee wagens die voor het huis geparkeerd staan. In Lancashire brengen Stewart McCracken en Elmor Victor een bezoek aan een hoteleigenaar die zijn ex nog 80.000 pond moet.
Gary Brown en stagiaire Cona Jackson gaan in Zuid-Londen op pad om 1.700 pond aan onbetaalde parkeerboetes te innen. De broer van de man beweert dat hij ondertussen niet meer op dat adres woont, maar wanneer Gary in de slaapkamer bewijsmateriaal aantreft dat het tegendeel aantoont, komt het tot een handgemeen en moet de politie gebeld worden.
Max Carracher en Aron Graves komen in een explosieve situatie terecht wanneer ze in Cambridgeshire 1.800 pond proberen te innen van een autohandelaar. In Derbyshire proberen Matt Heighway en Iain Taylor 1.500 pond aan onbetaalde parkeerboetes te innen. De man beweert echter van niets te weten en na wat zoekwerk ontdekt Matt dat diens zoon de eigenlijke schuldenaar is. Hij weigert echter te betalen