Can't Pay? We'll Take It Away!

Can't Pay? We'll Take It Away!

Een blik op de dagelijkse werkzaamheden van Britse gerechtsdeurwaarders, alsook op de vaak hartverscheurende verhalen achter de bevelschriften.

Afleveringen

4 afleveringen

Aflevering 19

Max Carracher en Steve Pinner gaan langs bij een café-eigenaar die nog meer dan 2.000 pond aan openstaande facturen heeft bij een van zijn leveranciers. In de West Midlands gaan Matt Heighway en Garry Ball langs bij een boekhouder die nog 1.700 pond moet betalen aan een voormalige cliënt.

Aflevering 20

Stewart McCracken en Iain Taylor gaan in een welgestelde wijk in Manchester langs bij een gezin met een openstaande schuld van meer dan 400.000 pond nadat ze er niet in slaagden om een aannemer te betalen. Gary Brown en Cona Jackson ontvangen een bevelschrift om 11.000 pond aan achterstallige huur te innen.

Aflevering 21

Max Carracher en Steve Pinner gaan in naam van een vastgoedontwikkelaar langs bij een verhuurbedrijf om een schuld van bijna 15.000 pond te innen. Gareth Short en Mitch Starr gaan in Swansea langs bij een man om 2.000 pond aan onbetaalde parkeerboetes te innen.

Aflevering 22

Max Carracher en Steve Pinner krijgen de opdracht om 21.000 pond aan onbetaalde gerechtskosten te gaan innen. De man in kwestie beweert echter van niets te weten. Aron Groves en Iain Taylor ontvangen een bevelschrift om in naam van een leverancier 4.000 pond te innen bij de organisator van een muziekfestival.

Anderen bekeken ook

  • Simply the best van VTM live of uitgesteld
  • Movie nights & serie marathons ook voor de kids
  • One SHORTIE a day… doet niets speciaal, maar is wel plezant
  • En op écht al je schermen Smartphone, laptop, tablet, smart tv, casting én tv-boxen - dus ja, echt allemaal
  • Hallo VTM GO+ Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.