Camping Coppens - Onze Zweedse Zomer

Camping Coppens - Onze Zweedse Zomer

Staf Coppens, zijn echtgenote en hun kinderen bieden een blik op het soms hobbelige parcours op weg naar hun droom: het openen van een camping in Zweden.

Afleveringen

4 afleveringen

Exact één jaar geleden kondigden Staf Coppens en zijn gezin groot nieuws aan. Ze zouden hun hele hebben en houden naar Zweden verhuizen, om daar een eigen camping midden in de natuur te openen. Hoe hebben Staf en Monique hun eerste drukke zomer op Camp Grinsby beleefd? Welke obstakels hebben ze samen moeten overwinnen? Hoe brachten Beau en Nora de grote vakantie door?
Staf Coppens, Monique en kinderen Beau en Nora hebben hun eerste zomer achter de rug op hun camping in Zweden. Hoe is het hen vergaan in die periode?
Neven Tom en Dieter Coppens brengen een zomers bezoek aan Camp Grinsby. Ze worden meteen ingeschakeld als 'professionele' wespennest verdelgers, tot groot jolijt van de meegereisde kinderen. Staf ontvangt ook een 70-koppig Vlaams orkest op Camp Grinsby. Ze komen er op eigen initiatief een optreden geven met een aangepast - Zweeds - repertoire.
Het hoogseizoen op de camping loopt stilaan ten einde. Staf en Monique kunnen terugblikken op een eerste, geslaagde zomer. En dat moment wil Staf laten vereeuwigen met een tatoeage. Het einde van de zomer betekent ook dat Beau en Nora terug naar school moeten. Daarom verhuist het gezin Coppens terug van het zomerhuisje op de camping naar hun eigen huis.

Anderen bekeken ook

  • De beste Vlaamse en internationale programma's van VTM, VTM 2, VTM 3, VTM 4, VTM GOLD en VTM Kids
  • Een aparte kidswereld waar ze uren zoet zijn
  • Kijk live, uitgesteld of bingewatch
  • Nu ook op je TV dankzij Samsung en LG Smart TV, Apple TV, Android TV, Airplay & Chromecast
  • En dat helemaal gratis