BV Darts

BV Darts

Bekende Vlamingen scherpen de pijlen en gaan de strijd met elkaar aan. Wie gooit zonder verpinken een one-hundred-eighty en kroont zich in de finale tot BV-darter van het land?

Afleveringen

4 afleveringen

1. Saartje Vandendriessche, Maksim Stojanac en Jamie-Lee Six

In een toernooisysteem zullen Tourist LeMC, Hans Van Alphen, Francesco Planckaert, Maksim Stojanac, Riadh Bahri, Pascal Braeckman, Flor Decleir, Jamie-Lee Six, Saartje Vandendriessche, Elke Clijsters, Omar Souidi en Zuhal Demir uitmaken wie Andy Peelman opvolgt als beste bekende darter van land.

2. Francesco Planckaert, Omar Souidi en Pascal Braeckman

Francesco 'De Waalse Pijl' Planckaert, Omar 'Bull's Eye Dandy' Souidi en Pascal 'The Bulldozer' Braeckman nemen het tegen elkaar op in poule 2 van de eerste voorronde. Slagen goede vrienden Pascal en Francesco erin de de hypercompetitieve `Bull's Eye Dandy? naar huis te spelen? De drie BV-darters trakteren de uitzinnige supporters in ieder geval op een plottwist van jewelste.

3. Zuhal Demir, Elke Clijsters en Flor Decleir

Zuhal 'Dynamite' Demir, Flor 'The Wizard' Decleir en Elke 'Sporty Spice' Clijsters kruisen voor een uitzinnig publiek de pijlen in poule 3 van de eerste voorronde.

4. Tourist LeMC, Hans Van Alphen en Riadh Bahri

In poule 4 van de eerste voorronde maken Riadh 'Thunderbird' Bahri, Hans 'The Spartan' Van Alphen en Tourist 'Samurai' LeMC hun opwachting aan het bord.
  • De beste Vlaamse en internationale programma's van VTM, VTM 2, VTM 3, VTM 4, VTM GOLD en VTM Kids
  • Een aparte kidswereld waar ze uren zoet zijn
  • Kijk live, uitgesteld of bingewatch
  • Nu ook op je TV dankzij Samsung en LG Smart TV, Apple TV, Android TV, Airplay & Chromecast
  • En dat helemaal gratis