Bridezillas

Bridezillas

Amerikaanse realityreeks (2019) over de hectische huwelijksvoorbereidingen van aanstaande bruiden die vastbesloten zijn om de perfecte bruiloft te hebben en daardoor veranderen in helse bruiden

23 afleveringen

 • Helse bruid Erica heeft grote dromen. Ze wil een huwelijk dat volledig is opgebouwd in New Orleans-sfeer. Het is duidelijk dat Erica's wil wet is en dat mag vooral haar partner bekopen. Er wordt flink geruzied over de muziek, de tranen vloeien tijdens de repetitie en wanneer de kerk moet betaald worden lopen de gemoederen op.
 • Krystal droomt van een huwelijk in strand-sfeer met alles erop en eraan. En dat mag gerust letterlijk genomen worden. Ze verplicht haar bruidsmeisjes er namelijk toe om enkele bezoekjes aan de zonnebank te brengen. Gabrielle werkt aan de laatste detailvoorbereidingen van haar huwelijk, maar flipt volledig wanneer de bakker haar een voorstel doet...
 • Gabrielle komt maar niet op dezelfde lijn te staan als haar huwelijksplanner Curlinda. De twee hebben het ene conflict na het andere en dat begint te wegen op de aanstaande bruid. Ook bij Kym loopt de spanning hoog op. Zij moet op het laatste nippertje nog heel wat regelen en de taartenbakker zorgt voor extra kopzorgen.
 • Bridezilla Porsha maakt het haar bruidsmeisjes niet makkelijk. Ze is het niet eens met hun zelf aangebrachte accessoires en gaat de strijd aan met hun overtollige lichaamshaar.
 • Porsha is vastbesloten uit te zoeken waar het vrijgezellenfeestje van haar verloofde doorgaat. En daar heeft ze heel wat voor over. Helse bruid Gloria heeft het moeilijk met de stress die bij haar huwelijk komt kijken. En dat moet haar omgeving bekopen.
 • Tricia heeft een origineel huwelijk in gedachten en iedereen die niet uitvoert wat zij in gedachten heeft, moet eraan geloven. Wanneer de bruidegom thuiskomt met de verkeerde versieringen voor de huwelijkstaart, gaat Tricia dan ook volledig door het lint. Gloria heeft andere katten te geselen en moet afrekenen met de slechte smaak van haar moeder...
 • Voor helse bruid Danyelle zijn slanke bruidsmeisjes het enige wat telt. Om dat te bereiken wil ze heel ver gaan. Ze besluit de meisje namelijk een streng dieet van drie dagen op te leggen... Ondertussen slaagt Tricia erin om het dochtertje van haar bruidsmeisje te traumatiseren.
 • Tricia is ervan overtuigd dat niets of niemand de liefde tussen haar en haar aanstaande bruidegom kan stukmaken. Maar al snel blijkt dat ze ongelijk heeft. Danni is een echte beauty queen. Ze onderwerpt zichzelf net voor haar huwelijk aan een streng dieet, waardoor haar prikkelbaarheid de hoogte in schiet.
 • Aanstaande bruid Danni staat erop behandeld te worden als een echte koningin. Ze barst dan ook in tranen uit wanneer haar toekomstige echtgenoot opmerkingen heeft over haar haarsnit. Ook bij de 19-jarige Suzy neemt de huwelijksstress toe. Ze is het gewoon om alles te krijgen wat haar hartje begeert en dat zal op haar trouwdag niet anders zijn.
 • Helse bruid Nicole eist de volledige overgave van haar bruidsmeisje en van bruidegom Michael. En daar neemt ze grote risico's mee. Haar geroep en getier werken Michael danig op de zenuwen, waardoor het angstzweet hem uitbreekt bij de gedachte aan het huwelijk. Suzy uit Texas doet de frustraties bij haar familie opborrelen.
 • In de maanden voor haar huwelijksdag loopt helse bruid Suzy op de toppen van haar tenen. Wanneer haar getuige haar bevelen weigert uit te voeren, is het hek dan ook van de dam. Ondertussen vertoont bridezilla Brittany meer interesse voor haar zonnebankbruine tintje dan in haar toekomstige echtgenoot. Als dat maar goed komt.
 • Helse bruid Brittany blijkt alles verkeerd te doen. Door de toenemende stress sluit ze zichzelf buiten, bestelt ze het kleed van het bruidsmeisje in de verkeerde kleur en vergeet ze het ene na het andere. Bridezilla Kim krijgt het dan weer aan de stok met haar familie. Als dat maar goed komt tegen haar huwelijksdag.
 • Kim is altijd wel te vinden voor een heftige ruzie of discussie. Wanneer de kostuums van de bruidegom en getuige niet blijken te passen, is het hek dan ook meteen van de dam. Danielle beleeft een bijzonder vrijgezellenfeestje en op de dag van haar huwelijk komt haar ware aard bovendrijven.
 • Kim is in de aanloop van haar huwelijk erg prikkelbaar. Wanneer haar vader en broer tijdens de repetitie van het avondfeest een meningsverschil hebben, kan ze het niet laten om zich in de discussie te mengen. Ook bij Frankie borrelt de huwelijksstress op. Vooral omdat ze meer geld heeft uitgegeven dan voorzien was.
 • Helse bruid Frankie, aka 'Rae Rae', droomt van een huwelijk dat nog groter is als dat van Kate en William. Ze wil dan ook alles trotseren om dat doel te bereiken! Ondertussen telt Marissa de dagen ongeduldig af. Haar vrijgezellenfeest verloopt alvast niet helemaal zoals gepland. Omdat er haast niemand komt opdagen ziet Marissa zich genoodzaakt haar aanstaande echtgenoot op te trommelen.
 • Frankie is in alle staten wanneer ze verneemt dat haar trouwjurk niet tijdig uit Parijs kan geleverd worden. En helse bruid Ruby drijft haar bruidsmeisjes tot wanhoop. De situatie dreigt uit de hand te lopen als ze niet snel tot excuses overgaat.
 • Wanneer Ruby te horen krijgt dat haar schoonbroer mogelijk niet tijdig op de generale repetitie van haar huwelijksviering geraakt, slaan haar stoppen door. Ze besluit ze hem op te bellen op het werk om hem alsnog te overtuigen, maar dat valt niet meteen in goede aarde. Ondertussen is helse bruid Kim ervan overtuigd dat haar huwelijksdag vlekkeloos zal verlopen. Maar is dat wel zo?
 • Na een hevige ruzie met haar zus Maesha is helse bruid Kim klaar om de strijd aan te gaan met iedereen die haar pad kruist. Vooral de bruidsmeisjes moeten er aan geloven. Ook aanstaande bruid Kera verwacht dat iedereen zich aan haar regels houdt. En daarmee maakt ze zich niet bepaald geliefd bij haar vrienden en familieleden...
 • Kera is klaar voor een wild vrijgezellenfeestje in het bijzijn van haar moeder en vrienden. De dames trekken naar een plaatselijke club en hebben er de tijd van hun leven. Het feestje wordt echter abrupt beëindigd wanneer een andere bezoeker aan de club iets te dicht in haar buurt komt te staan... Ook helse bruid Tifani mag best koppig en egocentrisch genoemd worden.
 • Helse bruid Tifani wil wraak nemen op één van haar bruidsjonkers en besluit een laxerende brownie voor hem klaar te maken. Haar plan neemt echter een onverwachte wending. Johanne is vastbesloten om de perfecte trouwjurk te vinden. Daarvoor worden kosten noch moeite gespaard. Maar de zoektocht naar de trouwjurk verloopt niet vlot.
 • Daphne heeft het moeilijk met het nemen van beslissingen. Er moeten nochtans nog heel wat voorbereidingen getroffen worden voor haar grote huwelijksdag. Helse bruid Johanne kan de stress niet aan en gedraagt zich licht ontvlambaar.
 • Cristal draagt overduidelijk de broek in haar relatie. Wanneer de gemoederen oververhit geraken, deelt ze haar toekomstige echtgenoot een klap uit in het gezicht. Zal hij alsnog met haar in het huwelijksbootje stappen? Johanne is een drama queen van het hoogste niveau. Haar vrijgezellenfeest dreigt faliekant af te lopen wanneer er plots een voedselgevecht uitbreekt...
 • Special van de Amerikaanse realityreeks over de voorbereidingen en de stress die koppels doorstaan in de aanloop naar hun huwelijk.
 • De beste Vlaamse en internationale programma’s van VTM, VTM 2, VTM 3, VTM 4, VTM GOLD en VTM Kids
 • Een aparte kidswereld waar ze uren zoet zijn
 • Kijk live, uitgesteld of bingewatch
 • Nu ook op je TV dankzij Airplay, Apple TV, Android TV en Chromecast
 • En dat helemaal gratis