BOOH!

BOOH!

Vlaamse griezelserie.

Afleveringen

9 afleveringen

1. Kasteel te koop

Jonas, de zestienjarige zoon van de weinig succesvolle vastgoedmakelaar Marcel Kronkel, vindt in de kelder van een leegstaand kasteel een vreemdsoortige bril. Die bril zal zijn leven voorgoed veranderen.

2. Abracadrama

Het alledaagse leventje in het kasteel wordt verstoord door het verjaardagsfeestje van Jonas. Kronkel heeft voor zijn zoon een wel heel bijzondere goochelact ingehuurd.

3. Een nieuw spook

Het is Aagjes eerste dag als spook. Ze kan er maar moeilijk aan wennen. Tot een balletkoning het kasteel wil opkopen en ze hem met eigen middelen bestrijdt.

4. Philomena staakt

Philomena is het beu altijd het huis alleen te moeten vuilmaken. Ze gaat in staking. De mannen bedenken een plan om haar eens goed te verwennen. Ze hopen haar zo te overhalen om weer in actie te schieten.
Nu Aagje voor een spiegel heeft staan dansen, hebben miljoenen mensen haar op TV gezien. Haar vroegere goochelkompaan Clandestino wil haar koste wat het kost weer in zijn shows als onzichtbare assistente.

6. Woeste waarheid

Jonas ontdekt het geheim dagboek van Ridder Woeste. Al gauw blijkt dat deze kranige kruisvaarder helemaal niet gestorven is bij de slag om Aerschot. Wat er dan wel precies gebeurd is, dat moet een geheim blijven.
Aagje wil leren discodansen, maar Witte Jos weigert haar dansles te geven. Jonas ontdekt hoe het komt dat Jos helemaal niets kent van disco. Hij belooft er aan niemand iets van te zeggen. Tot Woeste roet in het eten gooit.

8. Dees is de rover

Een dief zoekt tijdelijk een onderkomen in het kasteel. Jonas en de spoken zijn daar hoegenaamd niet over te spreken.

9. De tweede bril

Bij een spelletje wordt de bril van Jonas gestolen. Daardoor kan hij niet meer in contact komen met de spoken. Wie is de dief? En zal de bril opnieuw opduiken?

Anderen bekeken ook

  • Simply the best van VTM live of uitgesteld
  • Movie nights & serie marathons ook voor de kids
  • One SHORTIE a day… doet niets speciaal, maar is wel plezant
  • En op écht al je schermen Smartphone, laptop, tablet, smart tv, casting én tv-boxen - dus ja, echt allemaal
  • Hallo VTM GO+ Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.