Boer zkt vrouw

Boer zkt vrouw

Single boeren op zoek naar de liefde en een partner om hun passie mee te delen, daar draait het om in dit feelgoodprogramma. Dina Tersago is cupido van dienst.

Afleveringen

7 afleveringen

Aflevering 0

Dina Tersago geeft het startschot voor een nieuw seizoen van 'Boer zkt vrouw' met een oproepaflevering. Wie zijn de deelnemende boeren Stef, Kevin, Raphaël, Jef en Cathy? Welke stiel beoefenen ze? Hoe kijken ze aan tegen het werk en het leven daarbuiten? Dina stelt hen voor aan de hand van gesprekken en beelden van het reilen en zeilen op de boerderij.

Aflevering 1

De 37-jarige Cathy uit Tielt-Winge, de 29-jarige Stef uit Lier en de 26-jarige Raphaël uit Gooik zijn de eerste drie boeren die hun identiteit onthullen. Op de reveal van de andere twee boeren is het nog een weekje wachten.

Aflevering 2

Vorige week werden Cathy, Raphaël en Stef voorgesteld aan hun dates. Vandaag onthullen ook koeienboer Jef en witloof- en frambozenboer Kevin hun ware gelaat. In Arendonk legt Dina de laatste hand aan een gezellige setting tussen de koeien, voor de dates van de 33-jarige Jef. De melkveehouder is sinds vier jaar opnieuw vrijgezel en is vastberaden daar verandering in te brengen.

Aflevering 3

De boeren schakelen een versnelling hoger. Op het einde van de dag moeten boerin Cathy, melkveeboer Stef en hoefsmid Raphaël kiezen wie ze uitnodigen voor de boerderijweek. Hoeveel mannen en vrouwen ze mee willen nemen, staat hun helemaal vrij, maar er schuilt een addertje onder het gras: één iemand mag meteen al mee huiswaarts voor een 24-uurs tête-à-tête, en dit voor de anderen arriveren.

Aflevering 4

Koeienboer Jef en witloof-en frambozenboer Kevin stellen vandaag enkele vrouwen teleur wanneer ze moeten kiezen wie op de boerderij mag komen logeren en wie exclusief een dag en nacht met hen mag doorbrengen. Er is ook melkveeboer Stef die de eerste kus uitdeelt. Voor Raphaël ziet het er minder rooskleurig uit wanneer jaloezie zijn eens zo goed bevriende vrouwen uit elkaar drijft en de bom barst.

Aflevering 5

Jolyn vertelt wat ze heeft gezien in de caravan van Raphaël. Een gebeurtenis die grote gevolgen lijkt te hebben, want zowel Jolyn als Katrijn staan op het punt de manege te verlaten. Terwijl het dagelijks leven zich op het erf op gang trekt, is er in de slaapzaal van de meisjes geen teken van leven te bespeuren. Dina Tersago werd voor dag en dauw uit bed gebeld om meteen naar de manege te komen,

Aflevering 6

Na een uit de hand gelopen avond koos Raphaël voluit voor Jasha. Nu de rust in de manege is teruggekeerd, stelt de hoefsmid zijn favoriete voor aan zijn beste vrienden. Ook de mannen van Cathy worden vandaag op de rooster gelegd en dat door niet één, maar twee partijen.

Anderen bekeken ook

  • De beste Vlaamse en internationale programma's van VTM, VTM 2, VTM 3, VTM 4, VTM GOLD en VTM Kids
  • Een aparte kidswereld waar ze uren zoet zijn
  • Kijk live, uitgesteld of bingewatch
  • Nu ook op je TV dankzij Samsung en LG Smart TV, Apple TV, Android TV, Airplay & Chromecast
  • En dat helemaal gratis