Boer zkt vrouw

Boer zkt vrouw

Single boeren op zoek naar de liefde en een partner om hun passie mee te delen, daar draait het om in dit feelgoodprogramma. Dina Tersago is cupido van dienst.

Afleveringen

14 afleveringen

1. Portretaflevering 1

Eerste van twee oproepafleveringen waarin Dina Tersago en An Lemmens de zes nieuwe boeren en/of boerinnen voorstellen die dit najaar in eigen land op zoek gaan naar de ware liefde. Veerle, David en Frits bijten de spits af

2. Portretaflevering 2

Een primeur in deze tweede en laatste oproepaflevering: de 25-jarige koeienboer Tristan uit Ellikom gaat op zoek naar een man. De andere 2 boeren die dit najaar op zoek gaan naar de ware zijn paardenpensionhouder en akkerbouwer Dries (31) uit Zuienkerke en akkerbouwer en varkensboer Bart (28) uit Wortegem-Petegem.

Aflevering 3

Boeren Veerle, Bart, David, Tristan, Frits en Dries mogen na al die weken wachten hun brieven en pakjes eindelijk oppikken bij VTM, waar ze goed bewaard werden door Dina Tersago en An Lemmens. Dina en An nemen hen mee naar een prachtige locatie waar hen een verrassing staat te wachten.

Aflevering 4

De boeren kregen samen meer dan 600 brieven. Een brief, foto of videoboodschap zegt natuurlijk niet alles en dus verwelkomen Frits, David, Bart en Veerle hun favorieten om te speeddaten. En iedereen heeft zijn koffer bij, want vijf van hen mogen meteen blijven logeren op hun boerderij.

Aflevering 5

Dina Tersago en An Lemmens gaan voor 6 jonge Vlaamse boeren op zoek naar de ware liefde.

Aflevering 6

Vandaag ontwaken Tristan en Dries na een korte nacht en het belooft een hectische ochtend te worden, want je krijgt niet elke dag vijf logés over de vloer. Paardenboerin Veerle en kippenboer Frits zijn al wat verder geforderd en moeten elk twee mensen huiswaarts sturen, om zo meer tijd te kunnen vrijmaken voor hun drie favorieten.

Aflevering 7

Dina Tersago en An Lemmens gaan voor 6 jonge Vlaamse boeren op zoek naar de ware liefde.

Aflevering 8

Bij paardenboer Dries breekt het angstzweet uit wanneer zijn vier lieftallige logees hem vriendelijk verzoeken zelf ook eens op een paard te rijden nadat hij hen eerst rijles gaf. Blijkt dat de paardenpensionhouder zelf liever met beide voetjes op de grond staat.

Aflevering 9

Op het Molenhof bij Veerle gaan Thibaut, Nelis, Tom en Raphaël er hard tegenaan. Gelukkig is er ook tijd om de 24ste verjaardag van Raphaël te vieren. De sfeer slaat echter snel om wanneer Toms schouder uit de kom gaat na een rugbytackle van Nelis.

Aflevering 10

De mannen van Tristan genieten van een relaxed ontbijtje en mama Mireille is er ook bij. Zij polst of de mannen gevoelens hebben voor haar zoon. Mireille kent Tristan door en door en merkt dat hij stiller is dan anders. Ze biedt een luisterend oor en maakt ook van de gelegenheid gebruik om haar voorkeur uit te spreken. Het belooft een erg emotioneel keuzemoment te worden.

Aflevering 11

De concurrentie tussen de nog overgebleven mannen en vrouwen op de boerderijen stijgt voelbaar en perenboer David en koeienboer Tristan maken hun finale keuze: wie mag er mee op romantische trip dicht bij huis?

Aflevering 12

Het is D-day voor Veerle, Frits en Dries: zij moeten hun finale keuze maken. Iets wat kippenboer Frits duidelijk zwaar valt. Hij durft Hanne en An-Sofie amper aan te kijken, wat ook hen nog een extra portie stress oplevert. Beiden zien ze een leven met Frits helemaal zitten en hopen ze vurig dat hij even later hun naam zal uitspreken bij het keuzemoment.

Aflevering 13

De kogel is door de kerk: Veerle, Tristan, Frits, Bart, Dries en David kozen hun favoriet en mogen samen met hen enkele dagen op romantische trip dicht bij huis.

Aflevering 14

We z!jn een dikke twee maanden verder en Dina en An willen weten hoe het met iedereen gaat. Is hun missie geslaagd? Hebben de boeren die ene ware gevonden waar ze zo naar verlangden? Ze zochten Bart, David, Veerle, Tristan, Frits en Dries recent thuis op en delen hun huidige relatiestatus.

Anderen bekeken ook

  • De beste Vlaamse en internationale programma's van VTM, VTM 2, VTM 3, VTM 4, VTM GOLD en VTM Kids
  • Een aparte kidswereld waar ze uren zoet zijn
  • Kijk live, uitgesteld of bingewatch
  • Nu ook op je TV dankzij Samsung en LG Smart TV, Apple TV, Android TV, Airplay & Chromecast
  • En dat helemaal gratis