Boer zkt Vrouw - De Wereld Rond

Boer zkt Vrouw - De Wereld Rond

Feel good-programma waarin Vlaamse boeren gevolgd worden in hun zoektocht naar de liefde.

Afleveringen

13 afleveringen

 • Aflevering 1

  Vlaanderen kon ondertussen al kennis maken met de boeren die dit seizoen vanuit het buitenland op zoek gaan naar hun Vlaamse droomvrouw- of man. In deze extra lange kick-off aflevering zien we de boeren nog uitgebreider en maken we ook kennis met hun familie en vrienden. Ook zij werpen een blik op naar welke vrouw of man de boeren op zoek zijn.
 • Aflevering 2

  Dit voorjaar stelden we 1 stoere boerin en 4 avontuurlijke single boeren voor. Ze wonen in alle uithoeken van de wereld en hebben daar een heel bijzonder leven opgebouwd. Maar allen missen ze 1 belangrijk iets: die ene partner om hun geluk compleet te maken. En daarvoor komt een mens al eens graag terug naar België. Marianne, Victor, Stephan, Gerard en Etienne worden hartelijk ontvangen door familie, vrienden, Dina Tersago en An Lemmens. Ze hebben geen idee wat hen te wachten staat en dus krijgen ze tips van Jan en Romina uit het vorige seizoen. Daarna duiken de boeren in de brieven en pakjes die voor hen zijn toegekomen, om daarna een eerste moeilijke keuze te maken. En enkele van hen mogen zelfs al op speeddate.
 • Aflevering 3

  De jacht is geopend in Boer zkt Vrouw - De Wereld Rond. Gerard heeft zijn 5 favoriete dames al gekozen, maar zover zijn Etienne, Marianne, Stephan en Victor nog niet. Zij ontmoeten hun briefschrijvers / -schrijfsters en krijgen zo de kans hen beter te leren kennen tijdens de speeddate. En als er straks een even grote klik is in het echt als op papier, zit de volgende ronde er misschien wel in.
 • Aflevering 4

  De boeren zijn weer een stapje verder in de zoektocht naar de liefde. Na de speeddate kozen ze hun 5 favoriete vrijgezellen en die mogen vandaag mee mogen op een leuke groepsdate. De zenuwen staan bij sommigen hoog gespannen.
 • Aflevering 5

  Stephan kon tijdens het vorige keuzemoment echt heel moeilijk een knoop doorhakken, en ligt er ook na zijn keuze nog wakker van. Eén dame blijft immers nog door z'n hoofd spoken. Vraag is, of daar een oplossing voor is?
 • Aflevering 6

  Vorige week arriveerden de drie favoriete dames en mannen op de boerderijen van Gerard, Etienne, Victor en Marianne. Ook horseman Stephan bereidt zich voor op de komst van zijn dames. Hij heeft net een nieuw huis gekocht en racet tegen de tijd om alles klaar te krijgen. Bij Marianne proberen Nederlander Ryan, Joeri en Remco te wennen aan het feit dat het 's nachts licht blijft tijdens de Finse zomer. Ze maken zelfs middernachtzon mee, een unieke ervaring. In Kaapverdië mogen de dames van Etienne hun werkkleren aantrekken want de tuin ligt bezaaid met mango's die moeten verzameld worden. In Bulgarije staan Victors meisjes te popelen om zijn immense domein te ontdekken, en bij Gerard maken Peggy, Marijke en Daphne de geboorte van een kalfje mee, een gebeurtenis die tranen doet vloeien.
 • Aflevering 7

  Sara, die nog niet eerder kon vertrekken naar Canada omdat ze ziek was, komt toe op de luchthaven. Ze wordt verwelkomd door Stephan maar weet nog niet dat ook Charlotte op de boerderij is. Iemand van Mariannes mannen uit zijn gevoelens voor haar. Etienne toont zijn hotel, dat binnenkort de deuren opent, aan Sabine, Rebecca en Isabel. In Bulgarije is de laatste oogst binnengehaald en Victor geeft een feest voor al zijn personeel. Gerard staat voor het eerste keuzemoment: hij moet één van zijn drie dames huiswaarts sturen.
 • Aflevering 8

  Victor en zijn dames vertrekken op roadtrip terwijl Etienne en zijn drie vrouwen kunnen welnessen in de natuurlijke zwembaden aan de kust van Cabo Verde. Tot plots Dina verschijnt en één dame naar huis moet. Bij Stephan hebben Sara, Evelien, Aline en Charlotte kennis kunnen maken met de paarden en het werk van Stephan, maar ook An komt een einde brengen aan de pret... Marianne wordt verrast met een romantisch ontbijt, de mannen maken haar duidelijk dat ze het alle 3 zien zitten. Na een raftingtocht krijgen ze plots Dina op bezoek en moet 1 man uit Finland vertrekken.
 • Aflevering 9

  Alle kaarten worden op tafel gelegd in deze negende aflevering van Boer zkt Vrouw - De Wereld Rond. Tot nu toe bleven veel deelnemers vaag over hun gevoelens en gedachten, uit zelfbescherming of omdat ze zelf nog niet goed weten of ze een toekomst zien met hun boer of Marianne. Maar vandaag geven sommigen zich bloot.
 • Aflevering 10

  In Finland belt Marianne achter de rug van Remco en Ryan naar Dina. De spanning van de voorbije dagen werd haar te veel. De mannen zijn met verstomming geslagen wanneer Dina onverwacht opduikt. Stephan merkt dat Evelien weinig zegt en wil weten wat er scheelt. De roadtrip van Victor en zijn dames loopt ten einde.
 • Aflevering 11

  De twijfel slaat toe bij Sabine en Marijke: zien ze het leven in respectievelijk Kaapverdië en Duitsland wel zitten? Charlotte, Aline en Evelien willen stilaan echt weten wie op de ranch mag blijven en Stephan verlost hen uit hun lijden. Ook Etienne moet een keuze maken: wie mag met hem mee op romantische trip?
 • Aflevering 12

  Hoe vergaat het de boeren op romantische trip? Slaat de vonk over, of blijft die uit?
 • Aflevering 13

  Marianne, Gerard, Etienne, Stephan en Victor zijn terug in België voor een reünie. Wie heeft de liefde gevonden?
 • De beste Vlaamse en internationale programma’s van VTM, VTM 2, VTM 3, VTM 4, VTM GOLD en VTM Kids
 • Een aparte kidswereld waar ze uren zoet zijn
 • Kijk live, uitgesteld of bingewatch
 • Nu ook op je TV dankzij Airplay, Apple TV, Android TV en Chromecast
 • En dat helemaal gratis