Blind getrouwd USA

Blind getrouwd USA

Een team van deskundigen koppelt singles aan elkaar die vervolgens met elkaar trouwen. Wie zegt volmondig 'ja' op het einde van het experiment?

Afleveringen

21 afleveringen

Experten Pepper Schwartz, Calvin Roberson en Viviana Coles komen samen om vijf vrijgezellen te matchen die volgens de wetenschap goed bij elkaar zouden passen.
De tien singles hebben slechts twee weken de tijd om aan hun familie en vrienden te onthullen dat ze gaan trouwen met een vreemde, hun huwelijk te plannen en hun laatste dagen als vrijgezel te vieren.
De vijf koppels maken zich klaar om te trouwen. Terwijl de eerste drie hun avontuur starten, blijft de spanning bij de overige twee koppels nog even duren.
Ook de laatste twee koppels leggen hun vertrouwen in de handen van de experts en stappen in het huwelijksbootje. De vijf koppels vieren hun huwelijk met een spetterend feest, vooraleer ze hun eerste nacht als man en vrouw ingaan.
De koppels brengen hun eerste nacht als man en vrouw door. De volgende ochtend maken alle deelnemers zonder hun wederhelft kennis met hun schoonfamilie en nadien is het tijd voor de huwelijksreis.
Bij sommige koppels hangt er reeds romantiek in de lucht op de huwelijkreis, terwijl andere koppels maar moeilijk raakvlakken vinden.
Vier koppels genieten van elkaar en van een tocht met een catamaran. Eén koppel blijft aan wal om de brokken te lijmen.
De huwelijksreis zit erop en dus keren de vijf koppels terug naar Washington DC. Het samenwonen brengt sommige koppels dichter bij elkaar, terwijl anderen moeite ondervinden om zich aan te passen.
Terwijl het samenwonen heel wat uitdagingen met zich mee blijkt te brengen, maken de koppels kennis met vrienden en familieleden van hun kersverse wederhelft. Sommigen steken hun twijfels niet onder stoelen of banken.
Is er al sprake van liefde tussen de koppels? Bij één van de koppels zorgt een onverwachte verrassing voor spanningen.
De koppels nemen samen deel aan een kookcursus. En terwijl bij de meesten de passie oplaait, krijgt één koppel het zwaar te verduren.
De koppels zijn ondertussen één maand getrouwd en zitten halverwege het experiment.
De koppels hebben elk afzonderlijk een gesprek met een expert om te bekijken hoe ze de pijnpunten in hun huwelijk kunnen aanpakken.
Iedereen krijgt de opdracht om zich kwetsbaar op te stellen en een blik te werpen op het verleden van zijn of haar partner. En terwijl dit sommige koppels nog sterker met elkaar verbindt, lijkt het bij andere koppels voor een breekpunt te zorgen.
Eén van de koppels gooit de handdoek in de ring en verbreekt hun huwelijk. De andere vier koppels vertekken samen op weekend.
Het experiment loopt stilaan op z'n einde en dus moeten de vier resterende koppels nadenken over de toekomst. Gaan ze die samen tegemoet of zetten ze een punt achter hun huwelijk?
De vijf koppels reflecteren samen met de experten op hun huwelijk. Blijven ze getrouwd of scheiden hun wegen hier? Sommige koppels focussen zich intussen al op de toekomst, terwijl anderen in het verleden blijven hangen.
Vijf maanden na het experiment komen de koppels uit Washington D.C. opnieuw samen om terug te blikken op hun avontuur en te antwoorden op de vraag: zijn ze nog steeds getrouwd?
Singles: Katie Conrad, Jessica Studer, Taylor Dunklin, Meka Jones, Mindy Shiben, Derek Sherman, Austin Hurd, Brandon Reid, Michael Watson en Zach Justice. Experten: Pepper Schwartz, Calvin Roberson en Viviana Coles.
Jamie Otis geeft een overzicht van de meest memorabele momenten uit tien seizoenen huwelijksreizen.
Van gekke schoonouders en wantrouwige ouders tot gezinsuitbreiding... In deze special blikt Jamie Otis terug op de meest memorabele familiemomenten uit de voorbije tien seizoenen.

Anderen bekeken ook

  • De beste Vlaamse en internationale programma's van VTM, VTM 2, VTM 3, VTM 4, VTM GOLD en VTM Kids
  • Een aparte kidswereld waar ze uren zoet zijn
  • Kijk live, uitgesteld of bingewatch
  • Nu ook op je TV dankzij Samsung en LG Smart TV, Apple TV, Android TV, Airplay & Chromecast
  • En dat helemaal gratis