Blind getrouwd: Match or Mistake

Blind getrouwd: Match or Mistake

Nederlandse singles laten zich op wetenschappelijke basis koppelen, waarna ze in het huwelijksbootje stappen zonder elkaar vooraf ontmoet te hebben. Nieuw format van 'Blind getrouwd' dat gebaseerd is op de Britse en Australische versies, waarin de groepsdynamiek ook een belangrijke rol speelt.

Afleveringen

15 afleveringen

Op twee vrijgezellenborrels maken de singles kennis met elkaar. Nadien is het aan de eerste twee koppels om elkaar trouw te beloven voor het altaar, waar ze elkaar voor het eerst zien.
De experten maken nieuwe matches en twee nieuwe koppels ontmoeten elkaar voor het eerst op hun eigen bruiloft.
Nadat de nieuwe matches met elkaar in het huwelijksbootje zijn gestapt, beleven we de eerste momenten van de huwelijksreis van twee koppels.
Het laatste koppel stapt in het huwelijksbootje. Alle andere koppels zijn inmiddels op huwelijksreis. Op de tropische bestemming worden ze getrakteerd op een doosje met waarheidsvragen.
Alle koppels zijn op huwelijksreis en ontdekken zowel het eiland als elkaar. Terwijl bij het ene koppel het tropische decor voor extra vlinders zorgt, ontstaan bij anderen de eerste irritaties.
De koppels genieten tijdens hun huwelijksreis van elkaar en de zon. Maar wat de koppels niet weten, is dat er een groepsdate op de planning staat, waarbij ze elkaar weer zullen ontmoeten. En die ontmoeting krijgt nog een verrassend staartje.
De groepsdate heeft veel teweeggebracht. De vrouwen en de mannen gaan apart van elkaar op date, zodat ze alles uitgebreid kunnen bespreken. Een van de vrouwen komt met een bekentenis over haar dateverleden met een van de mannen uit de groep.
Het is tijd voor de eerste 'stay or leave'-ceremonie. Hierin mogen de koppels aangeven of ze willen blijven of niet. Als een van de twee wil blijven en de ander weg wil, dan moeten ze alsnog samenblijven tot de volgende ceremonie. Zo krijgt de liefde alsnog een kans om op te bloeien.
De huwelijksreis zit erop en de koppels gaan samenwonen. Ze arriveren allemaal in hun eigen appartement onder hetzelfde dak. Deze samenwoonperiode bestaat uit verschillende themaweken en deze week is het biechtweek. Een week waarin eerlijkheid vooropstaat.
De groep komt opnieuw samen voor een groepsetentje. Er is de afgelopen tijd veel gebeurd en het etentje geeft de koppels de mogelijkheid om alles met elkaar te bespreken. Dat mondt echter onverwachts uit in een hevige ruzie.
Tijd voor een feestje! Een van de mannen is jarig en dat moet uiteraard gevierd worden. Maar daarnaast is het ook tijd voor een nieuwe 'stay or leave'-ceremonie. Door alle ontwikkelingen van de afgelopen week belooft het een spannende ceremonie te worden.
De tweede samenwoonweek heeft als thema 'intimiteit'. De koppels krijgen opdrachten van de seksuoloog, waardoor ze dichter naar elkaar kunnen toegroeien. Maar het is nog maar de vraag of dat bij iedereen zal lukken.
De koppels zitten nog steeds in de intimiteitsweek, waarin ze van de experts opdrachten krijgen om naar elkaar toe te groeien. Er staat ook een nieuw groepsetentje op de planning. En net als bij het vorige etentje, gaat dit ook nu weer gepaard met heel wat drama.
Een nieuwe week in de samenwoonfase is aangebroken: de feedbackweek. De koppels brengen bezoekjes aan hun familie en vrienden voor eerlijke, maar soms ook confronterende feedback over hun relatie. Ook moeten ze anoniem een brief schrijven voor een ander koppel.
De intimiteitsweek is bijna ten einde en dat betekent dat alle koppels weer bij elkaar komen voor een groepsetentje. Tijdens dit diner worden de brieven aan elkaar voorgelezen en raakt bekend welk koppel welke brief heeft geschreven. Een confrontatie die niet bij iedereen in goede aarde valt.

Anderen bekeken ook

  • Simply the best van VTM live of uitgesteld
  • Movie nights & serie marathons ook voor de kids
  • One SHORTIE a day… doet niets speciaal, maar is wel plezant
  • En op écht al je schermen Smartphone, laptop, tablet, smart tv, casting én tv-boxen - dus ja, echt allemaal
  • Hallo VTM GO+ Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.