Blind getrouwd: Australië

Blind getrouwd: Australië

Een team van deskundigen koppelt singles aan elkaar die vervolgens met elkaar trouwen. Wie zegt volmondig 'ja' op het einde van het experiment?

Afleveringen

19 afleveringen

De eerste twee koppels die in het huwelijksbootje treden zijn Selin & Anthony en Tamara & Brent. Tussen Selin en Anthony is er meteen een klik en het feit dat ze allebei al kinderen hebben, lijkt dat alleen nog maar te versterken. Bij Tamara en Brent daarentegen verloopt de kennismaking minder vlot. Vooral de hautaine houding van Tamara zorgt meteen voor spanning en drama op de receptie.
Terwijl Tamara & Brent en Anthony & Selin wennen aan het getrouwde leven, maken we kennis met de volgende twee koppels die de experten hebben samengesteld: Domenica & Jack en Ella & Mitch.
De volgende koppels die in het huwelijksbootje treden zijn: Holly & Andrew en Cody & Selina. Selina is duidelijk heel tevreden met de keuze van de experten, maar Cody lijkt net iets minder enthousiast. Holly is door het dolle heen met de Texaanse Andrew. Voor de andere koppels is het ondertussen tijd voor de huwelijksreis.
Tijdens de huwelijksreizen ontvangen de koppels een Honesty Box en die zorgt hier en daar voor de eerste strubbelingen. Zo haalt een opmerking van Andrew het zelfvertrouwen van Holly danig onderuit en zaait een antwoord van Jack twijfel bij Domenica. Tussen Brent en Tamara lijkt het ijs dan weer gebroken, en tussen Ella en Mitch is de seksuele spanning te snijden.
Twee nieuwe koppels wagen zich aan het experiment en treden in het huwelijk: Jackson & Olivia en Al & Samantha. Tussen Jackson en Olivia is het liefde op het eerste gezicht en ook Al en Samantha lijken een klik te hebben wanneer ze elkaar voor het eerst te zien krijgen, maar al gauw vreest Sam dat Als jonge leeftijd wel eens een spelbreker zou kunnen zijn.
Na een huwelijksreis vol ups en downs keren Selin en Anthony elk apart terug naar Sydney. En met het eerste etentje voor de deur, rest de vraag of Anthony zal opdagen. Samantha maakt zich ondertussen nog steeds zorgen over de onvolwassenheid van Al.
In de eerste Confessions Week moeten de koppels gaan samenwonen en krijgen ze opdrachten van de experten die hen kunnen helpen om elkaar beter te leren kennen. Bij Tamara en Brent lijkt dit alvast te helpen en ook tussen Selin en Anthony lijkt het ijs eindelijk wat gebroken te zijn.
De problemen tussen Selin en Anthony zijn nog niet helemaal van de baan en dat wordt duidelijk bij een van de opdrachten die ze van de experten voorgeschoteld krijgen. De verminderde intimiteit tussen haar en Jack, baart Domenica zorgen. Een opmerking van Cody slaat Selina met verstomming.
Het is tijd voor de eerste verbintenisceremonie. Wie blijft in het experiment en wie besluit een punt te zetten achter zijn of haar huwelijk?
Tijdens de eerste Intimacy Week krijgen de koppels opdrachten van seksuologe Alessandra Rampola die de intimiteit en romantiek tussen hen zullen bevorderen. En vooral Holly en Andrew lijken hier de vruchten van te plukken.
De koppels gaan verder aan de slag met de opdrachten van seksuologe Alessandra Rampolla. Terwijl Selina en Cody dichter naar elkaar toegroeien, dreigt een breuk tussen Andrew en Holly. Tussen Selin en Anthony lijkt het de goede kant op te gaan en ook Dom en Jack tillen hun huwelijk naar een niveau hoger.
Het tweede etentje brengt heel wat drama met zich mee nadat een goedbedoelde tussenkomst verkeerd wordt geïnterpreteerd. En ook Tamara en Brent zorgen voor extra spanning wanneer een eerdere discussie opnieuw oplaait.
De koppels staan voor een nieuwe verbintenisceremonie. Wie blijft er getrouwd en wie beslist om het experiment te verlaten? Zal Andrew opdagen? En kunnen Tamara en Brent hun discussies een halt toeroepen?
Twee nieuwe koppels - Kate & Matt en Carolina & Dion - doen hun intrede in het experiment. De overige deelnemers zijn te gast op hun bruiloften en daar wordt duidelijk dat het huwelijk van Domenica en Jack barsten begint te vertonen.
Terwijl de koppels op huwelijksreis vertrekken, maken we kennis met het laatste koppel dat door de experten werd samengesteld: Jessica & Daniel. Zij hadden allebei een moeilijke jeugd, maar zal dit voldoende zijn om een band te creëren? Het einde van hun huwelijksfeest verloopt alvast anders dan ze zich hadden voorgesteld. Domenica en Jack verzoenen zich.
Op het derde etentje zorgt de komst van Jessica en Daniel als nieuwste koppel in het experiment voor heel wat commotie. Het komt zelfs tot een confrontatie tussen Domenica en Jessica. Selina stelt zich ondertussen opnieuw vragen bij de emotionele toegankelijkheid van Cody. Loopt hun huwelijk op z'n einde?
Het is tijd voor de derde verbintenisceremonie. Terwijl sommige koppels zich meer dan ooit verbonden voelen, lijken andere huwelijken op een dood spoor te belanden. Cody & Selina en Jessica & Daniel vragen raad aan de experten over hoe ze hun huwelijk alsnog kunnen doen slagen. Selin en Anthony besluiten ondertussen om de handdoek in de ring te gooien.
De drie laatste koppels gaan samenwonen, maar dat verloopt niet zoals gehoopt voor Daniel, die in de steek wordt gelaten door Jessica. Hij stort vervolgens zijn hart uit bij Carolina en dat brengt heel wat teweeg. Dominica organiseert een picnic voor haar en Jack en heeft ook een verrassing voor haar echtgenoot. Tussen Ella en Mitch gaat het ondertussen van kwaad naar erger.
De feedback van hun ouders zorgt bij sommige koppels voor spanningen. Kate geeft aan dat ze zich nog steeds niet aangetrokken voelt tot Matt. Dion probeert Carolina te charmeren, maar zij kan Daniel maar niet uit haar hoofd krijgen.
  • De beste Vlaamse en internationale programma's van VTM, VTM 2, VTM 3, VTM 4, VTM GOLD en VTM Kids
  • Een aparte kidswereld waar ze uren zoet zijn
  • Kijk live, uitgesteld of bingewatch
  • Nu ook op je TV dankzij Samsung en LG Smart TV, Apple TV, Android TV, Airplay & Chromecast
  • En dat helemaal gratis