Bless the Harts

Bless the Harts

De familie Hart is altijd blut, maar is rijk aan vrienden en familie, en desondanks hun struggles blijven ze hopen om ooit de American Dream te beleven.

Afleveringen

5 afleveringen

Wayne moet voor Violet zorgen wanneer Jenny en Brenda zich uitleven op een vrijgezellenfeestje. Betty wordt verliefd op de eigenaar van een stripclub.
Een moeder-dochtermoment tussen Jenny en Violet loopt uit de hand. Wayne neemt Betty mee naar een rommelmarkt in de hoop dat ze hem eindelijk de erkenning zal geven die hij verdient.
De plaatselijke kerk krijgt steeds minder gelovigen over de vloer door de naburige megakerk. De Harts bedenken een manier om dit een halt toe te roepen. Violet overhaalt Wayne om haar te helpen met het uithalen van een grap, maar dat loopt niet zoals verwacht.
Wayne geeft Jenny een bubbelbad cadeau voor hun jubileum, maar dat zorgt voor meer problemen dan plezier. Nadat ze verbannen werd uit haar favoriete warenhuis, vermomt Betty zich om alsnog een uitverkoop te kunnen bijwonen.
Wayne ontdekt dat hij extra land bezit, waarna zijn hele familie op het erf komt wonen. Violet gaat op zoek naar de verdwenen 'nonkel Tommy' van Wayne.