Bless the Harts

Bless the Harts

De familie Hart is altijd blut, maar is rijk aan vrienden en familie, en ondanks hun struggles blijven ze hopen om ooit de American Dream te beleven.

Afleveringen

21 afleveringen

Jenny en Betty zijn bang dat Violet dezelfde fouten zal maken als zij toen ze jong waren en ze houden haar angstvallig in de gaten. Bobbie-Nell doet Wayne een proces aan voor geluidsoverlast tijdens het repareren van het dak van de familie Hart. Het lawaai zou haar huisdier emotionele stress bezorgd hebben. Brenda beslist om Wayne te verdedigen.
Jenny is bang dat The Last Supper veel klanten zal verliezen aan de nieuwe restaurantketen Lord Lobster, die een vestiging in de buurt opent. Ze wil een reclamespot opnemen met de bevolking van Greenpoint in de hoofdrol. Haar figuranten blijken haar initiatief echter niet zo serieus te nemen.
De dames van Greenpoint huren Jenny in om hen te helpen bij de organisatie van hun gala, maar daardoor komt haar vriendschap met Brenda onder druk te staan. Betty staat stil bij haar leeftijd. Wayne neemt Violet mee op zijn eerste dag als ramenwasser.
Tijdens Halloween brengen de Harts een bezoek aan het verlaten winkelcentrum van Greenpoint. Ze halen er herinneringen op aan de jaren 2000, maar hun plezierig onderonsje wordt verstoord door een rat.
Jenny gaat aan de slag als nachtmanager bij The Last Supper. Betty en Brenda oefenen hun comedy act tijdens een Pound Pinchers-bijeenkomst.
Betty en Crystalynn bundelen hun krachten om wraak te nemen op Marjune, nadat zij alle aandacht naar zich toe trok door leugens te vertellen. Violet en David hebben geen zin om te trainen en verzinnen een excuus.
Betty, Jenny en Brenda halen herinneringen op terwijl ze op Black Friday in een wachtrij staan. Wayne deelt ondertussen de herinnering aan zijn held die zuivelproducten moest leveren.
Jenny en Betty doen enkele bedenkelijke aankopen na het winnen van de lotto. Wayne krijgt een baan aangeboden bij zijn favoriete doe-het-zelfzaak.
Jenny probeert - zonder erom te moeten vragen - opslag te krijgen van Louise. Op een schoolbijeenkomst loopt Betty een oud-leraar tegen het lijf op wie ze vroeger een oogje had.
De Harts gaan naar een helderziende. Het visuitje van Wayne en zijn vrienden verloopt anders dan gedacht.
Wayne wordt het nepvriendje van Louise wanneer haar man om het leven komt op een cruiseschip. Betty beschuldigt iemand van moord wanneer ze te gast is in de podcast van Violet.
Jenny wordt de nieuwe campagneleider van burgemeester Webb, die het opneemt tegen Betty en een hond. Wayne gaat ondertussen op zoek naar roddels over de hond.
Jenny en Wayne proberen Betty te motiveren om een baan te zoeken. De poging van Violet en David om nieuwe vrienden te maken mislukt.
Wayne moet voor Violet zorgen wanneer Jenny en Brenda zich uitleven op een vrijgezellenfeestje. Betty wordt verliefd op de eigenaar van een stripclub.
Een moeder-dochtermoment tussen Jenny en Violet loopt uit de hand. Wayne neemt Betty mee naar een rommelmarkt in de hoop dat ze hem eindelijk de erkenning zal geven die hij verdient.
De plaatselijke kerk krijgt steeds minder gelovigen over de vloer door de naburige megakerk. De Harts bedenken een manier om dit een halt toe te roepen. Violet overhaalt Wayne om haar te helpen met het uithalen van een grap, maar dat loopt niet zoals verwacht.
Wayne geeft Jenny een bubbelbad cadeau voor hun jubileum, maar dat zorgt voor meer problemen dan plezier. Nadat ze verbannen werd uit haar favoriete warenhuis, vermomt Betty zich om alsnog een uitverkoop te kunnen bijwonen.
Wayne ontdekt dat hij extra land bezit, waarna zijn hele familie op het erf komt wonen. Violet gaat op zoek naar de verdwenen 'nonkel Tommy' van Wayne.
Wayne en zijn vrijblijvende beste vriend Travis hebben een gezamenlijke droom: het openen van een bar. De Harts proberen hun kapotte auto te herstellen om de sentimentele waarde ervan te kunnen behouden.
Jenny gedraagt zich nogal competitief wanneer er bordspelletjes gespeeld worden. Betty mag meerijden met een politiewagen.
Een hittegolf zet de vriendschap tussen Jenny en Brenda onder druk. Wayne krijgt een nieuwe truck, maar heeft moeite om afscheid te nemen van zijn oude.

Anderen bekeken ook

  • De beste Vlaamse en internationale programma's van VTM, VTM 2, VTM 3, VTM 4, VTM GOLD en VTM Kids
  • Een aparte kidswereld waar ze uren zoet zijn
  • Kijk live, uitgesteld of bingewatch
  • Nu ook op je TV dankzij Samsung en LG Smart TV, Apple TV, Android TV, Airplay & Chromecast
  • En dat helemaal gratis