Bestemming X

Bestemming X

Tien onbekende Vlamingen trekken op een spectaculaire en avontuurlijke roadtrip kriskras doorheen Europa. Hun compagnon de route? Een gigantische, geblindeerde zwarte bus. Wie vindt 'Bestemming X'?

Afleveringen

5 afleveringen

Tien onbekende Vlamingen trekken op een spectaculaire en avontuurlijke roadtrip kriskras doorheen Europa. Reizend als groep hebben ze slechts één individueel doel: te allen tijde inschatten waar ze zich juist bevinden. De kandidaat die alle eliminaties weet te overleven en in de finale 'Bestemming X' als eerste vindt, wint het spel en gaat naar huis met een grote geldprijs.
Nadat Bo als eerste het spel moest verlaten, zetten de overgebleven kandidaten hun reis verder richting hun volgende Bestemming X. Door het afscheid van Bo zwelt het wantrouwen tussen de kandidaten aan. Enkelen onder hen doen een opvallende ontdekking over de reis en anderen sluiten zelfs een pact.
Na Bo heeft Glenn als tweede afvaller de groep moeten verlaten. De overgebleven kandidaten zetten hun reis verder richting hun volgende Bestemming X. Voor wie van hen wordt dit de eindbestemming?
Vanavond zijn de kandidaten te gast op een prachtig wijndomein. Na een aperitief tussen de wijnranken, krijgen ze van Kevin Janssens te horen wat hen te wachten staat: 'In de wijnvaten voor jullie wacht er post van het thuisfront. Helaas zijn de tonnen niet gevuld met druiven maar met iets anders'. Naast emotionele waarde kunnen de brieven nog een extra voordeel opleveren bij de volgende exit.
De kandidaten worden vandaag in twee teams verdeeld en in een pittoresk dorpje gedropt. Het is aan de kandidaten om op drie locaties in het dorp 'een goede daad' te verrichten. Maar wat die precies inhoudt, moeten ze zelf uitzoeken. Bovendien kijken ze best ook goed rond, want in het dorp zitten verschillende aanwijzingen naar de exitlocatie verstopt.

Anderen bekeken ook

  • De beste Vlaamse en internationale programma's van VTM, VTM 2, VTM 3, VTM 4, VTM GOLD en VTM Kids
  • Een aparte kidswereld waar ze uren zoet zijn
  • Kijk live, uitgesteld of bingewatch
  • Nu ook op je TV dankzij Samsung en LG Smart TV, Apple TV, Android TV, Airplay & Chromecast
  • En dat helemaal gratis