Behind The Mask

Behind The Mask

Kijk mee achter de schermen van 'The Masked Singer' en volg het verhaal van de ontmaskerde zanger!

Afleveringen

7 afleveringen

De eerste ontmaskering in The Masked Singer is meteen een verrassing van formaat, Skiwi toont eindelijk zijn ware gelaat! Hoe heeft hij de intense maanden beleefd? "Het moment van het groepsnummer. Dan denk je: Waar ben ik nu mee bezig? Dat was de eerste confrontatie met de magie van het programma."
Ook de tweede ontmaskering in The Masked Singer is een grote verrassing, Kolonel Mops toont zijn ware gelaat. De aaibaarheidsfactor en knuffelgehalte van Kolonel Mops schuilen ook in zijn drager. Daarnaast is er ook een persoonlijke link tussen Kolonel Mops en Marc Coucke. "Mijn grootvader was generaal in het Belgisch leger! Dit is een ode aan mijn grootvader."
Na maanden van zwijgen moet een derde BV zijn masker afzetten. En weer stonden de juryleden voor een complete verrassing. Niemand minder dan ex-Rode Duivel Timmy Simons kwam onder het het rode, flashy masker van 'Groot Licht' uit. Een naam die door de speurders niet één keer werd genoemd. Volledig uit zijn comfortzone ging Timmy Simons het avontuur van 'Groot Licht' en dit zonder het aan iemand te vertellen: "Wat dit met een mens doet! Ik had dit nooit verwacht. Ik ben ongelooflijk blij en trots dat ik dit gedaan heb. Een overwinning voor mezelf."
Deze week is het verhaal van Vlinder jammer genoeg afgelopen. Na enkele mysterieuze en spannende maanden valt haar masker af. "Het avontuur is nog maar net begonnen en het stopt al, dat vind ik wel heel jammer. Dankzij The Masked Singer had ik zoiets van: ik moet gewoon in mezelf geloven en ik wil er echt wel iets mee doen."
Net voor de samensmelting met de andere gemaskerde zingers moeten we helaas afscheid nemen van 'Soaperstar'. Onder dat wondermooie masker zat de alombekende spring-in-t-veld Kat Kerkhofs! En wat een verrassing was dit voor de leden van de jury. Ondanks de vele fysieke ongemakken zorgde Kat week na week voor knalprestaties.
Het is onze geliefde Kosmos die als laatste afvalt net voor The Big Bang. Haar masker valt deze week af en het is niemand minder dan Siska Schoeters die ons de afgelopen weken mee liet zweven met Kosmos. "Ik ben super dankbaar. Ik ben eigenlijk ook heel trots op mezelf. Dat klinkt heel klef allemaal, maar dat is wel een crazy ervaring!"
Het mysterie is ontrafeld! Mummie is out of the race en mag terug naar haar sarcofaag! Na 7 weken moet Mummie 'The Masked Singer' verlaten. Niemand minder dan Veronique De Kock zat wekenlang ingezwacheld in het wondermooie kostuum. "Het was steeds afzien in het pak, maar het was keiplezant! Ik heb me echt zo goed geamuseerd!"

Anderen bekeken ook

  • De beste Vlaamse en internationale programma's van VTM, VTM 2, VTM 3, VTM 4, VTM GOLD en VTM Kids
  • Een aparte kidswereld waar ze uren zoet zijn
  • Kijk live, uitgesteld of bingewatch
  • Nu ook op je TV dankzij Samsung en LG Smart TV, Apple TV, Android TV, Airplay & Chromecast
  • En dat helemaal gratis