Before We Die

Before We Die

Meeslepende nordic noir-serie waarin familiebanden, gevaarlijke liefdes en een brutale machtsstrijd in de onderwereld centraal staan.

Afleveringen

6 afleveringen

Aflevering 1

Hanna Svensson is een politieagente met een hoog moreel besef en sterke principes. Twee jaar geleden stuurde ze haar eigen zoon Christian naar de cel voor het verkopen van drugs. Hij is net vrijgelaten, maar tot haar grote spijt wil hij niks meer met haar te maken hebben.

Aflevering 2

Hanna en Björn zitten de ontvoerders van Sven op de hielen, maar de wilde achtervolging eindigt met een crash en de kidnappers kunnen ontsnappen, samen met hun slachtoffer. Hoe wisten ze dat de politie op weg was naar hun schuilplaats?

Aflevering 3

Sven, de collega en minnaar van Hanna, slaagt erin te ontsnappen en zijn collega's te waarschuwen. Maar wanneer ze arriveren, vinden ze Sven neergeschoten terug. Hoe wist de moordenaar waar Sven zich schuilhield? Zit de misdaadeenheid met een mol? Chef Tina, Hanna en Björn vormen een kernkabinet in de hoop dat ze kunnen voorkomen dat ook hun infiltrant Inez wordt vermoord.

Aflevering 4

Hanna, Björn en hun chef Tina weten nu dat er zich onder hun collega's een mol bevindt die alles doorspeelt naar de criminele Mimica-familie. Maar wie? Via hun infiltrant Inez komen ze te weten dat de Mimica's het lokale misdaadmilieu in handen willen nemen. Davor Mimica neemt contact op met de motorbende Mobsters en zet zo het duivelse plan in gang. Hanna's zoon Christian speelt met vuur.

Aflevering 5

Stefan weet dat zijn vriendin Blanka hem bedriegt met zijn beste vriend Christian en hij speelt een gevaarlijk kat-en-muisspel met hen beiden. Davor begint aan een nieuwe fase van Operatie Krajina, maar het schietongeluk van Stefan strooit roet in het eten. Hanna wil absoluut haar infiltrant ontmoeten, maar 'Inez' daagt niet op voor hun afspraak.

Aflevering 6

Hanna's eigen zoon blijkt 'Inez' te zijn, de mol van de politie bij de Mimica's. Hanna wil dat hij daar onmiddellijk mee stopt en ze probeert het onderzoek zo snel mogelijk af te ronden. Maar Christian wil er niet mee ophouden, ondanks de risico's. Operatie Krajina staat op het punt uitgevoerd te worden. Nu kunnen ze het duivelse plan nog ontbinden.