Beestig

Beestig

Dierenarts Joshua geeft in 'Beestig' tips en tricks om zo goed mogelijk voor je huisdier te zorgen. Hij klopt aan bij bekende dierenvrienden zoals Sam De Bruyn en Kim Van Oncen.

Afleveringen

9 afleveringen

Aflevering 1

Dierenarts Joshua bezorgt een labrador retriever puppy een nieuwe thuis. Bij Sara, Glenn en de kleine Lou belandt het hondje alvast in een warm nest. Maar waar kunnen ze best op letten nu ze een nieuwe telg in het gezin hebben? 'Beestig' volgt ook het luxeleven van een straathond in Napels: dat van Juliette, de hond van Dries Mertens en Kat Kerkhofs.

Aflevering 2

Joshua maakt kennis met Zazou, een papegaai die opgroeide tussen de honden en daardoor ook zelf denkt dat hij een hond is. Verder worden drie kippen verwend met een fantastisch mooi kippenkasteel. Hij gaat ook langs bij zanger Christoff, waar diens kat Junior de koning te rijk is.

Aflevering 3

Dieter en Nathalie willen graag wat 'fluffiness' in huis. Dierenarts Joshua is dé ideale man om hen aan een kitten te helpen. Maar een kitten in huis blijkt toch niet zo vanzelfsprekend te zijn, al zeker niet voor het meubilair... Beestig stapt én vliegt ook rond in het huis van Lieven Scheire.

Aflevering 4

Tania is het fiere baasje van vier paarden en één veulentje Charly. Charly is een stoere hengst, maar soms is hij nog wel wat bang bij geluiden of speciale ondergronden. Tania's grootste droom is dan ook een heuse speeltuin voor haar paarden om hen 'schriktraining' te geven. Joshua gaat ook langs bij Kiangra, een sporenschildpad met twee gezichten.

Aflevering 5

In Perfect Match 1 jaar later keert Joshua terug naar Lut en Erik waar adoptiehond Donna een nieuwe thuis kreeg. Gaat alles goed of kunnen ze nog tips gebruiken? Verder gaan we langs bij Sprotje, een kat waar Joshua een bijzondere band mee heeft. En in Ten Huize Van maken we kennis met Waf, de hond van Kürt Rogiers.

Aflevering 6

Een schildpad met twee hoofden? In Beestig maakt Joshua kennis met Kianga, de siamese landschildpad van Rony. Verder worden Kimmy en Sky, de honden van Ann en Patrick verwend met een cool pretpark. En Joshua ontmoet ook de 'Kampioenen'-dieren van Danni Heylen.

Aflevering 7

Waarom schrikken katten van komkommers? Deze vraag en vele anderen worden beantwoord in een nieuwe aflevering van Beestig. Dierenarts Joshua maakt ook kennis met Anne en haar drie kinderen. Zij dromen van een stukje Australië in hun eigen tuin.

Aflevering 8

De Australische herders van Ann en Patrick zetten de boel graag op stelten. De twee honden krijgen een speeltuin op maat. Zwarte labrador Waf geeft een rondleiding in het huis van zijn bekend baasje.

Aflevering 9

Lut en haar zoontje Erik wonen in een kangoeroewoning, samen met Eriks grootouders. Het gezin droomt ervan om een adoptiehond in huis te nemen. Hoe doe je dat het best? Dierenarts Joshua gaat op zoek naar de perfect match en leert hen alles over adopteren. Joshua gaat ook op huisbezoek bij zijn eigen moeder. Zij zorgt sinds kort voor Sprotje, een kat die heel nauw aan Joshua's hart ligt.

Anderen bekeken ook

  • De beste Vlaamse en internationale programma's van VTM, VTM 2, VTM 3, VTM 4, VTM GOLD en VTM Kids
  • Een aparte kidswereld waar ze uren zoet zijn
  • Kijk live, uitgesteld of bingewatch
  • Nu ook op je TV dankzij Samsung en LG Smart TV, Apple TV, Android TV, Airplay & Chromecast
  • En dat helemaal gratis