Axel gaat binnen

Axel gaat binnen

Axel Daeseleire verblijft 5 dagen en 4 nachten op plaatsen waar je normaal gezien niet zomaar kan verblijven. Hij leeft er mee op het ritme van de bewoners en het personeel.

Afleveringen

5 afleveringen

1. De Lovie

Axel Daeseleire verblijft vijf dagen en vier nachten op plaatsen waar je normaal gezien niet zomaar kan verblijven.
Axel Daeseleire verblijft vijf dagen in het revalidatiecentrum van het UZ Gent en leeft er mee op het ritme van de patiënten.

4. Woonzorgcentrum

Vandaag verblijft Axel in het woonzorgcentrum 'Hof De Beuken' in Ekeren. Het woonzorgcentrum telt 157 bewoners. Niet alleen loopt Axel een dag lang mee als verpleegkundige, hij praat er vooral veel met de bewoners en hun bezoekers. Axels 'buurman' René (90) verblijft al vijf jaar in 'Hof De Beuken' en is er zielsgelukkig. Vooral omdat hij er Irène (63) heeft leren kennen.
Axel krijgt een exclusieve inkijk achter de schermen van het brandwondencentrum van Neder-over-Heembeek. Hij praat er met patiënten, verplegers en dokters. Het welkom is hartelijk, maar toch had Axel zich er niet aan verwacht dat het militair hospitaal superbeveiligd zou zijn.
Axel Daeseleire verblijft vijf dagen in het Psychiatrisch Ziekenhuis Sleidinge. Hij praat er met mensen die er werken en verblijven.

Anderen bekeken ook

  • De beste Vlaamse en internationale programma's van VTM, VTM 2, VTM 3, VTM 4, VTM GOLD en VTM Kids
  • Een aparte kidswereld waar ze uren zoet zijn
  • Kijk live, uitgesteld of bingewatch
  • Nu ook op je TV dankzij Samsung en LG Smart TV, Apple TV, Android TV, Airplay & Chromecast
  • En dat helemaal gratis